naar top
Menu
Logo Print

Eventbureaus gaan met u op café

Tweede editie van Event Street
magazine

De eerste en succesvolle editie van “Event Street” krijgt navolging op maandag 26 juni 2017 en wel opnieuw in Brussel. Event Street is een initiatief dat de creativiteit van de eventsector in de spotlights zet: de grootste eventagentschappen geven er een staaltje van hun vakmanschap weg; elk in één van de cafés van de Sint-Gorikswijk. Event Street is een initiatief van het Expert Center Event Marketing van ACC Belgium, die de belangrijkste Belgische (event)agentschappen verenigt. De missie van de vereniging: het vakmanschap en de vakmensen van de marketingcommunicatie ondersteunen en promoten bij hun (toekomstige) werknemers, adverteerders, overheden, pers en publiek.

DIE AVOND IN EEN BAR
Professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, (event)marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond,… iedereen heten we welkom! Wat we die avond willen doen, is de toegevoegde waarde aantonen die de Belgische communicatiebureaus kunnen leveren. Event Street is de gelegenheid bij uitstek om de voornaamste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen in het hartje van een stad die ons dierbaar is. Allerlei vrolijke animaties zullen de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: concerten, allerhande animaties, DJ-sets en overal gratis drank zorgen voor een aanstekelijke ambiance.
Kom dus op maandag 26 juni vanaf 17 uur naar het Sint-Goriksplein en beleef een uitzonderlijke avond. Het officiële startsein van Event Street wordt gegeven om 17u30 tijdens een persmoment in de Sint-Gorikshallen.

DE DEELNEMENDE AGENTSCHAPPEN
CityCubes, D-Side, DDMC, FFWD, Meet Marcel, New Balls Please, Sylvester Events, The Oval Office, VO Communication en Way2events

Meer info: www.eventstreet.be


Like de pagina op Facebook