naar top
Menu
Logo Print

CIRCUS VILLAGE IN DOMEIN DE SCHORRECircis Boxtalino

Fysieke en mentale grenzen verleggen via het circus

Circus Village is een complex van circustenten binnen Recreatiedomein De Schorre. Het ligt in een oase van groen en waterpartijen. Circus Events organiseert er events voor bedrijven. U proeft er de authentieke, nostalgische circussfeer, maar dan wel in een moderne feestaccommodatie. Zowel de familiedagen als de teambuildings zijn outdooractiviteiten, maar bij regenweer beschermt de grote paraplu van de circustent alle deelnemers.

DINNERSHOWS

In Circus Village zijn verschillende formules mogelijk voor een personeelsfeest of voor een bijeenkomst met uw klanten. Zo is er Teatro Boxtalino, een interactieve dinnershow waarin alles misloopt. Een idee voor als u iets te vieren hebt met uw medewerkers. Boxtalino Follies is een echte Parijse revue met een mix van zang, dans en acrobatie. Misschien meer iets om uw klanten te verwennen. Naast de activiteiten in het betoverende circusdecor, organiseert Circus Events outdooractiviteiten zoals teambuildings en familiedagen.

Circus Boxtalino

CIRCUSTECHNIEKEN VOOR OF NA

Geen circus zonder een beetje zicht te krijgen op de geheimzinnige trucjes. Al dan niet gekoppeld aan een meeting kan een bedrijf een aantal basistechnieken aanleren. U kunt bijvoorbeeld eerst in het circus uw vergadering plannen om daarna de ludieke toer op te gaan. De grote tent met tribunes heeft een capaciteit van vijfhonderd personen. De teambuildingsformules in de tent zijn voor zowel kleine als grote groepen geschikt. Professionele circusdocenten leren de deelnemers een aantal basistechnieken aan via samenspel. Circus is een wondermooi medium om via beweging, expressie, creativiteit en samenwerking fysieke en mentale grenzen te verleggen. Verrijkend, maar ook gegarandeerd spelplezier.
Een teambuilding kan worden afgesloten met een leuke show door de deelnemers zelf en professionele artiesten, en met een lekker cateringmoment.

FAMILIEDAG

De familiedagen die Circus Events op poten zet, zijn steeds in opdracht van een bedrijf. Met succes omdat zowel volwassenen als kinderen van alle leeftijden zich aangesproken voelen door de sportieve en creatieve activiteiten. Er zijn workshops in circustechnieken, de kinderen kunnen er pony rijden, een muur beklimmen, er is ook Circus Disco, enz. Als afsluiter brengt een barbecue uw werknemers en hun familie nog dichter bij elkaar. Dit alles dus in het betoverende kader van De Schorre met genoeg plaats voor zeer grote groepen.

CIRCUS EVENTS

CIRCUS EVENTS

JOZEF MATTHEESSENSSTRAAT 61
2540 HOVE
+32499256724
+32499256724