naar top
Menu
Logo Print

SAMEN WERKEN EN SAMEN GENIETEN MET INTENSE

Grenzen verleggen op de avonturentoren in provinciaal recreatiedomein De Schorre

Als u met het bedrijf een rustige omgeving zoekt om te vergaderen, kan dat bijvoorbeeld in Congrescentrum De Pitte op het domein van De Schorre. Als u daarna het aangename aan het nuttige wil koppelen, kan dat op de avonturentoren. Intense organiseert hoogteparcoursen voor tien tot tweehonderd deelnemers. Ook personeelsfeesten en familiedagen behoren tot de mogelijkheden. Voorstellen worden op maat uitgewerkt.

Intense avonturentoren

VERSCHILLENDE FORMULES

Het bedrijf Intense is een vaste waarde op het recreatiedomein De Schorre, gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De Schorre is makkelijk bereikbaar en parkeren kan vlot op een van de parkings, allemaal op maximaal vijf minuten wandelafstand van Intense. Op het domein wordt een waaier aan activiteiten georganiseerd, met als topper het af te leggen parcours op de avonturentoren. Er is ook een feestzaal voor als het wat rustiger mag. De vergaderzalen van het aanpalende Congrescentrum De Pitte (www.deschorre.be - zie artikel eerder in dit nummer) zijn uitgerust met de laatste technische snufjes. Alle ingrediënten voor een geslaagde incentive, teambuilding, personeels- of familiedag zijn er aanwezig.U kunt met uw personeel en klanten samen werken en samen genieten in volle natuur.

AVONTUUR VERZEKERD

De blikvanger is de avonturentoren. Standaard zijn er drie pakketten, maar Intense werkt graag een programma op maat uit voor een volledige bedrijfsdag.
Het basispakket B2B Adventure Experience is een twee uur durend avonturenpakket met zowel indoor- als outdoorhoogteparcoursen en een outdoorzipline. Als u dat combineert met een ernstiger deel van het programma, zullen de deelnemers veel positieve ervaringen overhouden aan de bedrijfsdag. Deze formule is geschikt voor een groep van tien tot tachtig deelnemers.
Het tweede pakket, de B2B High Adventure Experience, duurt eveneens twee uur en biedt hetzelfde als het basispakket plus het spel 'trophy, conquer the wood'. Dat is een grensverleggend en ludiek spel voor een groep van vijftien tot zestig personen.
B2B Adventure Experience Deluxe biedt alles van B2B High Adventure Experience en voorziet de nodige catering: ontbijt, lunch, BBQ, buffet, enz. U kunt zich hiervoor intekenen met vijftien tot tweehonderd deelnemers.

GROEPSSPEL OF WANDELING

Intense heeft een gezellige bibliotheek, waar u rustig op adem kunt komen. In de zitruimte met bar kan men genieten van een uitgebreid ontbijt of diner. Als teambuilding is er ook een groepsspel: uw medewerkers steken dan de hoofden bij elkaar om via ludieke opdrachten samen een doel te bereiken. Het hoogteparcours kan worden uitgebreid met vlottentochten om uw dag nog avontuurlijker te maken. Of wat dacht u van een themawandeling met gids? Plaats genoeg daarvoor in het natuurdomein van De Schorre.

IntenseGRATIS DRANKJE EN VERSNAPERING VOOR ALLE DEELNEMERS

Bedrijven die een activiteit met ontbijt, lunch en/of diner boeken voor december 2018 of januari/februari 2019, krijgen bij het onthaal een drankje en een kleine versnapering voor elke deelnemer. 
INTENSE werkt een voorstel uit dat garant staat voor onvergetelijke momenten.
Contacteer ons via 0483/17.59.53 of info@intense.be voor een aanpak op maat.
www.intense.be

AVONTURENTOREN INTENSE

AVONTURENTOREN INTENSE

OLMENLEI 15
2900 SCHOTEN
+32483175953
-