naar top
Menu
Logo Print

THE LAB: EXPERIMENTELE EVENTLOCATIE

the lab gent

THE STREET FOOD COMPANY

the lab ghent

The Streetfood Company ontstond in de garage van de broers Ardenois en is uitgegroeid tot een cateringbedrijf gespecialiseerd in street food. Niet met traditionele foodtrucks, maar met foodbikes: zeven trendy bakfietsen met verschillende foodconcepten. Van heerlijke street bites tot verfrissende dranken. Wij hebben verschillende unieke tafels, stoelen en party proof meubilair ter beschikking. The Street Food Company zorgt voor een totaalpakket.

THE LAB

Via 'The Locker Room' kom je in 'The Factory Floor': een multifunctionele feestzaal van 250m², en eindig je in 'THE LAB': een eventruimte voor creatieve geesten en feesten. Ontdek het zelf en huur THE LAB als locatie voor je volgende evenement. Een seminarie, productlancering, bedrijfsfeest of receptie: bij de industriële setting hoort een professionele omkadering en service. Breng je eigen cateraar mee of kies een van de formules met aangepaste food en drinks geserveerd door de laboranten van The Street Food Company. THE LAB is er zowel voor bedrijven als privéfeesten. Afhankelijk van de behoefte kan de zaal kleiner of groter gemaakt worden.

Op zoek naar een meer geïnspireerde en creatieve ruimte voor seminaries? THE LAB heeft wat u zoekt. In dit oud laboratorium maken de proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent plaats voor exclusieve events. Van huwelijksfeest tot congres: THE LAB is klaar voor elk experiment in een unieke setting. De industriële site heeft een centrale ligging, mooie tuin en gratis parking. 

THE LAB

THE LAB

NEDERZWIJNAARDE 2
9052 ZWIJNAARDE
+32478302702
-