naar top
Menu
Logo Print

EYNDEVELDE: LEVEN EN BELEVEN

Residentiële seminaries aan de voet van de Vlaamse Ardennen

Bij Eyndevelde, dat sinds twee jaar uitgebaat wordt door Liesbet en haar man, word je pas goed verwend: gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen, ligt de gerenoveerde oude vierkantshoeve in een prachtig natuurlijk decor. Hier herbron je echt.

Eyndevelde vergaderen

INSPANNING

Niet alleen wielertoeristen vinden rond deze tijd van het jaar hun weg naar de Kauwstraat, ook bedrijven of aparte afdelingen laten zich graag verleiden om zich in de woning terug te trekken voor één dag of meer boordevol inspiratie. Eyndevelde is het ideale decor voor residentiële seminaries, al dan niet met overnachting. Vergaderen doe je hier in grote open ruimtes, met veel natuurlijk daglicht.

Er is een heerlijke tuin, een zonnige binnenkoer en er zijn veel break-outmogelijkheden. Residentiële prijzen zijn er vanaf 205 euro per persoon. Er zijn twee vergaderzalen: de Bietenkelder kan tot 12 personen ontvangen, de Hooizolder tot 20 personen. Beide zijn technologisch perfect uitgerust.

ONTSPANNING

Na de inspanning kan er altijd, in samenwerking met een extern bureau, voor een teambuilding gezorgd worden: in de tuin of de weidse natuur. In Eyndevelde zelf kunnen er ook nog (kook)workshops georganiseerd worden.

EYNDEVELDE

EYNDEVELDE

KAUWSTRAAT 72
9550 SINT-LIEVENS-ESSE
+32477983930
-