naar top
Menu
Logo Print

UNIEK ERFGOED NABIJ HARTJE HASSELT

Tiendschuur

EEN INSPIRERENDE OMGEVING, MAKKELIJK BEREIKBAAR

Vlakbij de autosnelweg, ligt de mooie historische abdijsite van Herkenrode, te midden 20 hectare natuurerfgoed, met daarin de authentiek gerestaureerde Tiendschuur. De venue biedt plaats voor events van 100 à 600 personen. Ze wordt ingericht en aangekleed volgens de wensen van het bedrijf. Zowel meetings, congressen en productpresentaties als diners en personeelsfeesten hebben er succes. De all-inservice met persoonlijke aanpak en culinaire catering biedt een groot gemak voor de eventplanners en bedrijven. Er is een ruim aanbod aan vernieuwende, creatieve foodconcepten dat van A tot Z wordt uitgewerkt, op maat van de klant.

 

UNIEK, KARAKTERVOL EN MODULAIR

Prachtige natuur in domein herkenrode

De Tiendschuur, een uniek historisch gebouw in het domein Herkenrode (abdijsite), ligt tussen Hasselt en Lummen, vlak bij de autosnelweg. Er is parkeergelegenheid voor 600 wagens. De ligging is een absolute meerwaarde. De venue ligt in een prachtig natuurgebied zodat uw genodigden voor of na de zakengerelateerde activiteit tot rust kunnen komen.

Tiendschuur

Voor alle types business events

De recent gerestaureerde Tiendschuur is 680 m2 groot en biedt plaats voor 100 (diner) tot 600 personen (receptie). De grote zaal kan modulair opgedeeld worden voor talrijke verschillende zaalopstellingen - van beurs tot concert. Op de eerste verdieping is er een aparte ruimte voor zo'n 40 personen, ideaal voor een workshop bijvoorbeeld. Uitbreiding voor extra breakout rooms is steeds mogelijk in het Poortgebouw van de abdijsite, die nog vijf zalen telt. Ook technisch wordt u volledig ontzorgd met het aanwezige geluids- en belichtingsapparatuur.

 

TEAMBUILDING

Tiendschuur

Kookworkshop of actief in de omgeving

Het natuurgebied rond de Tiendschuur is de gedroomde plek voor een teambuildingactiviteit. Gastvrouw Ancy Jacobs: “De genodigden kunnen bijvoorbeeld de prachtige natuur en kruidentuin ontdekken onder leiding van een gids. Een kookworkshop met onze chef behoort ook tot de mogelijkheden. Of het bier en de kazen proeven die Herkenrode rijk is. De gemeente heeft nog heel wat andere activiteiten in petto."

Verfijnde, creatieve catering

Om het energiepeil de hele dag hoog te houden, krijgen uw genodigden tussen de activiteiten of seminaries een aangepast 'brain food'-menu geserveerd: frisse, gezonde snacks en lunchgerechten vergezeld van een koffie- & detox juice bar. Sluit de dag af met een exclusief diner of showcooking barbecue voor een geslaagd bedrijfsevent. Rest u alleen nog te genieten van het historisch kader in de volle natuur.

TIENDSCHUUR

TIENDSCHUUR

HERKENRODEABDY 4
3511 KURINGEN
+32471885572
-