naar top
Menu
Logo Print

UW VERGADERING OF EVENT IN DE SCHORRE

EEN INSPIRERENDE OMGEVING, ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR

De Schorre

Velen kennen De Schorre als dé plek waar grote publieksevents plaatsvinden. Honderden bedrijven hebben intussen al de weg gevonden naar Boom. Niet alleen om te vergaderen of voor hun bedrijfsfeest, maar ook voor de huur van een outdoorterrein.
De Schorre telt veel zones waar aan teambuilding gedaan kan worden in de gezonde buitenlucht. En het is de gedroomde locatie voor een familiedag voor uw medewerkers.

 

IN DE NATUUR TUSSEN BRUSSEL EN ANTWERPEN

De Schorre is een provinciaal recreatiedomein dat centraal gelegen is tussen Brussel en Antwerpen. Op dit domein vind je het Congrescentrum De Pitte, waar je zalen kan huren voor vergaderingen en evenementen. De groene omgeving brengt rust voor uw meeting, opleiding, congres of netwerkevenement. Tussen de vergaderingen door is het heerlijk om een frisse neus te halen in het uitgestrekte domein.

ARCHITECTURALE PAREL

Niet alleen de natuur, maar ook het gebouw zelf werkt inspirerend. Congrescentrum De Pitte was ooit een steenbakkerij. Bij de verbouwing van de machinehal werd het industriële karakter gerespecteerd. Stalen structuren, rode baksteen en grote open vergaderruimten zorgen voor een eigentijds loftgevoel. Het zicht op een prachtige vijver met dito brug draagt bij tot een constructieve bijeenkomst.

ZALEN MET CAPACITEIT VAN 12 TOT 120

Er zijn vijf verschillende zalen: Noeveren 1, 2 en 3, Boom en Hoek. Een of meerdere zalen met de naam Noeveren kunnen tot een grotere ruimte worden omgetoverd of apart als break-out rooms gebruikt worden. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met modern materiaal en hebben een mooie uitkijk: vanuit de zalen Noeveren ziet u het Vlinderplein en het bos. Hoek en Boom kijken uit op de vijvers. De grootte van de ruimtes varieert van 29 m² tot 96 m² en u kunt 12 tot 120 deelnemers uitnodigen.

De Schorre

LEKKERE LUNCHPAUZE OF LUXEBUFFET

Congrescentrum De Pitte verzorgt alle cateringformules: van welkomstkoffie en koffiepauzes over broodjesbuffetten en receptieformules tot koude en warme maaltijden. U kiest uit verschillende drankenforfaits.

SPORTIEVE TEAMBUILDING

Zoals in de ardennen

Tussen de vergaderingen door haalt u een frisse neus in het uitgestrekte domein. Maar ook voor teambuildings bent u hier aan het juiste adres: initiaties parapente, SUP, hockey, mountainboarden, mountainbiken enzovoort. In avonturenpark Intense (www.intense.be) kan je het indoor- en outdoorhoogteparcours beklimmen en over de bomen van De Schorre vliegen met een zipline. Alles waarvoor u naar de Ardennen gaat, kan evengoed in De Schorre. En wat denkt u van een bedrijfsfeest in een nostalgische circustent? (www.circus-events.be)

Iets rustiger

De genodigden die iets minder avontuurlijk aangelegd zijn, kunnen kiezen voor een tochtje op de vijver met de waterfietsen. Of ze nemen het op tegen de collega's tijdens een partijtje minigolf of verkennen samen per fiets de omgeving. Te voet kan ook, dankzij een van de gegidste themawandelingen.

75 HECTARE

Vlinderplein en evenementenweide

U vindt zeker een leuke plek voor uw bedrijfsactiviteit op het terrein van 75 hectare. U betreedt het terrein via een gezellig, cirkelvormig plein van 50 meter diameter. Voor middelgrote evenementen (400-4.000 personen) is er het Vlinderplein: een prachtige locatie onder een zwevende tent (2.000 m² overspanning), die volledig afgesloten kan worden. Als u het echt groot ziet, is er de evenementenweide: een volledig uitgerust grasplein van 2,5 hectare groot, goed voor wel tienduizend bezoekers. Podiumconstructies en speciale infrastructuur vormen geen probleem.

Deltaweide en bosvlonder

De Schorre

De grootste grasweide van De Schorre (6 hectare) heet de Deltaweide. De unieke deltahelling zorgt voor een natuurlijk amfitheater. Deze Deltaweide kan evenementen met duizenden bezoekers aan. Ze is bekend als de zone van het hoofdpodium van Tomorrowland. Sinds 2017 is er de Bosvlonder, een evenementenzone verscholen tussen de bomen, grenzend aan de Deltaweide.

Een strand en een eiland

De Schorre telt ook een strand met schelpenzand en een graszone van 3.600 m². Centraal gelegen, vlak bij de klimtoren, het congrescentrum, de recreatievijver en de minigolfdoolhof. Verder is er midden in het water nog een eiland van 2.400 m².

DE SCHORRE

DE SCHORRE

SCHOMMELEI 1/1
2850 BOOM
+3238807600
+3238807611