naar top
Menu
Logo Print

OUTDOORACTIVITEITEN VOOR BEDRIJVEN IN DE SCHORRE

Domein De Schorre

Teambuilding en events in een oase van groen

Velen kennen De Schorre als de plek waar grote publieksevents plaatsvinden. Al hebben honderden bedrijven intussen al de weg gevonden naar Boom. Niet alleen om te vergaderen of voor hun bedrijfsfeest, maar ook voor de huur van een outdoorterrein. De Schorre telt veel zones waar aan teambuilding gedaan kan worden in de gezonde buitenlucht. En het is de gedroomde locatie voor een familiedag voor uw medewerkers.

RECREATIE, OOK VOOR BEDRIJVEN

De Schorre in Boom is ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel, en naar parkeerplaatsen hoeft u niet te zoeken. Toplocatie dus voor uw vergaderingen en seminaries in het Congrescentrum De Pitte van De Schorre. Een andere troef van De Schorre is natuurlijk het grote recreatiedomein.

U kent het wellicht van evenementen als Tomorrowland, Putteke Winter en de Spartacus Run. Wat u misschien nog niet wist, is dat u er bedrijfsevenementen kunt organiseren. Niets beter dan een verrassende teambuilding of een onvergetelijke familiedag in een rustgevende groene omgeving.

SPORTIEVE TEAMBUILDING

Zoals in de Ardennen

Tussen de vergaderingen door haalt u een frisse neus in het uitgestrekt domein. Maar ook voor teambuildings bent u hier aan het juiste adres: initiaties parapente, SUP, hockey, mountainboarden, mountainbiken enzovoort. In avonturenpark Intense (www.intense.be) kan je het indoor- en outdoorhoogteparcours beklimmen en over de bomen van De Schorre vliegen met een zipline. Alles waarvoor u naar de Ardennen gaat, kan evengoed in De Schorre. En wat denkt u van een bedrijfsfeest in een nostalgische circustent? (www.circus-events.be)

Iets rustiger

De genodigden die iets minder avontuurlijk aangelegd zijn, kunnen kiezen voor een tochtje op de vijver met de waterfietsen. Of ze nemen het op tegen de collega's tijdens een partijtje minigolf of verkennen samen per fiets de omgeving. Te voet kan ook, dankzij een van de gegidste themawandelingen.

Wandelen in het bos

75 HECTARE

Vlinderplein en evenementenweide

U vindt zeker een leuke plek voor uw bedrijfsactiviteit op het terrein van 75 hectare. U betreedt het terrein via een gezellig, cirkelvormig plein van 50 meter diameter. Voor middelgrote evenementen (400-4.000 personen) is er het vlinderplein: een prachtige locatie onder een zwevende tent (2.000 m² overspanning), die volledig afgesloten kan worden. Als u het echt groot ziet, is er de evenementenweide: een volledig uitgerust grasplein van 2,5 hectare groot, goed voor wel tienduizend bezoekers. Podiumconstructies en speciale infrastructuur vormen geen probleem.

Deltaweide en Bosvlonder

De grootste grasweide van De Schorre (6 hectare) heet de Deltaweide. De unieke deltahelling zorgt voor een natuurlijk amfitheater. Deze Deltaweide kan evenementen met duizenden bezoekers aan. Ze is bekend als de zone van het hoofdpodium van Tomorrowland en heeft in 2017 een facelift gekregen. Nieuw sinds 2017 is de Bosvlonder, een evenementenzone verscholen tussen de bomen, grenzend aan de Deltaweide.

Een strand en een eiland

De Schorre telt ook een strand met schelpenzand en een graszone van 3.600 m². Centraal gelegen, vlak bij de klimtoren, het congrescentrum, de recreatievijver en de minigolfdoolhof. U hebt er een mooi zicht op de brug van Arne Quinze. Verder is er midden in het water nog een eiland van 2.400 m².

EVENT SERVICE DE SCHORRE

Kajakken De Schorre

Logistiek, horeca en catering

De Schorre heeft een jarenlange ervaring in Event Service en stelt uitgewerkte totaalpakketten voor. Feestmaterialen en alle logistieke benodigdheden kunnen rechtstreeks via hen ingehuurd worden. De Schorre levert alle dranken en stelt alle noodzakelijke horecabenodigdheden ter beschikking. Voor de catering werken ze samen met een aantal vaste partners.

Veiligheid

Voor elk evenement is het van belang om oog te hebben voor de verschillende veiligheidsaspecten: brandveiligheid, bewaking, toezicht, crowdmanagement, EHBO enzovoort. De Schorre begeleidt u hierin en brengt u in contact met de hulpdiensten, de lokale overheden en met gespecialiseerde firma's.

Mobiliteit

Zowel vanaf de A12 (Boom) als vanaf de E19 (Rumst) is er bewegwijzering naar De Schorre. De hoofdparking in de Schommelei biedt ruimte voor 500 wagens. In de omgeving is er plaats voor ruim 1.000 wagens. Er zijn speciale parkeerplaatsen voor minder mobiele personen. Voor grote evenementen werken ze samen met de politiediensten en De Lijn een mobiliteitsplan uit.

Milieu

De Schorre is een groen recreatiedomein, met oog voor duurzame ontwikkeling en verstandige afvalverwerking. Het afval wordt altijd selectief ingezameld via de voorziene afvalbakken en -containers.Thxville

KOSTEN DELEN MET THXVILLE
ThxVille is een outdoorbedrijfsevenement dat sinds 2016 jaarlijks wordt georganiseerd in De Schorre. Het is een meerdaags evenement waarbij 25.000 werknemers en hun partner en familie verwacht worden. Een 150-tal verschillende bedrijven nemen deel. Deze mooie opkomst toont aan dat bedrijven de meerwaarde van een outdoorevenement inzien. Het gedeelde, collectieve karakter van ThxVille zorgt ervoor dat u de kosten voor uw bedrijf kunt beperken. Aansluiten bij ThxVille kan financieel interessanter zijn dan individueel iets te organiseren. Het evenement maakt gebruik van de verschillende evenementen- en recreatiezones van De Schorre. Het is een festijn met springkastelen, waterfietsen, verschillende soorten animatie, allerhande activiteiten, en er zijn optredens. Ook catering is voorzien.

Meer info op www.thxville.be.

DE SCHORRE

DE SCHORRE

+3238807600
+3238807611