naar top
Menu
Logo Print

UW VERGADERING OF EVENT IN DE SCHORRE

Een inspirerende omgeving ver van de files

Velen kennen De Schorre van evenementen als Tomorrowland, Putteke Winter en de Spartacus Run. Je kan er echter ook vergaderen in een parel van een congrescentrum met kleine en grote zalen, en dat alles midden in een rustgevende, groene omgeving, met ruime parkeer-mogelijkheden. Een event voor uw klanten, een bedrijfsfeest of teambuilding: het wordt een onvergetelijke dag.

Alex Ternier, Directeur Provinciaal Recreatiedomein De Schorre: “Dankzij onze centrale ligging en de uitgebreide parkeermogelijkheden is De Pitte de uitgelezen plek voor bedrijven uit de ruime regio. Vergaderen, lekker eten en avontuur: het kan allemaal in het groene kader van De Schorre" 

IN DE NATUUR TUSSEN BRUSSEL EN ANTWERPEN

De Schorre is een provinciaal recreatiedomein dat centraal gelegen is tussen Brussel en Antwerpen. Op dit domein vind je het Congrescentrum De Pitte, waar je zalen kan huren voor vergaderingen en evenementen. De groene omgeving brengt rust voor uw meeting, opleiding, congres of netwerkevenement. Tussen de vergaderingen door is het heerlijk om een frisse neus te halen in het uitgestrekte domein.

ARCHITECTURALE PAREL

Niet alleen de natuur, maar ook het gebouw zelf werkt inspirerend. Congrescentrum De Pitte was ooit een steenbakkerij. Bij de verbouwing van de machinehal werd het industriële karakter gerespecteerd. Stalen structuren, rode baksteen en grote open vergaderruimten zorgen voor een eigentijds loftgevoel. Het zicht op een prachtige vijver met dito brug draagt bij tot een constructieve bijeenkomst.

320px

ZALEN MET CAPACITEIT VAN 12 TOT 120

Er zijn vijf verschillende zalen: Noeveren 1, 2 en 3, Boom en Hoek. Een of meerdere zalen met de naam Noeveren kunnen tot een grotere ruimte worden omgetoverd of apart als break-out rooms gebruikt worden.

Alle vergaderzalen zijn uitgerust met modern materiaal en hebben een mooie uitkijk: vanuit de zalen Noeveren ziet u het Vlinderplein en het bos. Hoek en Boom kijken uit op de vijvers. De grootte van de ruimtes variëren van 29 m² tot 96 m² en u kunt 12 tot 120 deelnemers uitnodigen.

LEKKERE LUNCHPAUZE OF LUXEBUFFET

Congrescentrum De Pitte verzorgt alle cateringformules: van welkomstkoffie en koffiepauzes over broodjesbuffetten en receptieformules tot koude en warme maaltijden.

U kiest uit verschillende drankenforfaits. Om u een idee te geven: de zaal Hoek boeken voor een halve dag met 20 personen en een koffiebuffet in de zaal kost 140 EUR.

LEER UW TEAMS OF KLANTEN BETER KENNEN

Niet alleen voor vergaderingen en congressen is De Pitte een prima keuze. Dankzij de ligging in het uitgestrekte domein zijn teambuildingactiviteiten en bedrijfsfeesten perfect mogelijk. U kunt ze zelf organiseren of wij doen dat voor u.

U hoeft het niet ver te zoeken: een wandeling of fietstocht in de Rupelstreek kan al wonderen doen. Langs paadjes en dijken, kastelen en abdijen komt u meer te weten over het steenbakkerijverleden van de streek.

Als het wat meer mag zijn: initiaties parapente, SUP, hockey en mountainboarden … Of u beklimt het indoor- en outdoorhoogteparcours in avonturenpark Intense. Of u vliegt over de bomen van De Schorre met een zipline. Een bedrijfsfeest in een echte nostalgische circustent kan ook. We vinden wel een programma dat aan uw verwachtingen voldoet.

DE SCHORRE

DE SCHORRE

SCHOMMELEI 1/1
2850 BOOM
+3238807600
+3238807611