naar top
Menu
Logo Print

SAN MARCO VILLAGE: PERSONAL TOTAAL-SERVICE VOOR GROTE EN KLEINE EVENTS

Met nieuw evenementenbureau level-c ook events organiseren op verplaatsing

Een buitengewoon interieur, een superieure catering en een klantgerichte totaalservice: dat zijn de basispijlers waarmee San Marco Village in Schelle al meer dan 12 jaar het ene succesvolle event na het andere realiseert. Geniet u liever op een andere locatie van onze service? Met de extra zalen The Tree in Lier en The View in Sint-Niklaas, en een gloednieuw evenementenbureau maken wij al uw doelstellingen op de locatie van uw dromen waar.

SAN MARCO VILLAGE IN SCHELLE

Monumentale eventlocatie

Blikvanger van San Marco Village is het centrale 850 m² grote 'Piazza San Marco', een indrukwekkende eventlocatie geïnspireerd op het San Marcoplein in Venetië. Minstens even sfeervol zijn onze vijf thematische bijzalen, geschikt voor events van tien tot 2.200 personen.

Onze voornaamste troeven

Bij San Marco Village leggen we de culinaire lat hoog, door resoluut voor eigen catering te kiezen. Ons 30-koppige keukenteam verwent uw gasten met een vlekkeloze service, een vriendelijke bediening en heerlijke, oogstrelende gerechten.

Dankzij onze centrale ligging en ruime parkeerfaciliteiten is uw event in San Marco Village ook vlot bereikbaar.

Al onze feestzalen kunnen bovendien ook modulair, op maat van uw event, met elkaar gecombineerd worden. Kortom, wij vertalen al uw wensen met de glimlach in een gestroomlijnd concept.

One stop shop

Ongeacht de omvang van uw event, u kunt bij ons steevast rekenen op een exclusieve full service. Van randanimatie, audiovisuele ondersteuning, aangepaste decoratie en fotografie tot het verweven van een originele rode draad doorheen uw eventconcept: een vaste contactpersoon coördineert uw event van begin tot eind.

NIEUW EVENEMENTENBUREAU LEVEL-C

Heel wat klanten zweren trouw aan onze service, maar verkiezen voor hun volgende event onontgonnen terrein. Daarom organiseren wij met ons gloednieuwe inhouse evenementenbureau Level-C ook events op verplaatsing. Van catering en interieurvormgeving tot communicatie en het boeken van artiesten toe: wij verzorgen het totaalpakket én zorgen ervoor dat uw event tot in de puntjes klopt. Van grootschalige evenementen in de Antwerpse Waagnatie tot events op uw eigen bedrijventerrein: met Level-C realiseren we uw eventdromen overal. En met The View in Sint-Niklaas en The Tree in Lier beschikken we daarenboven ook over twee stijlvolle toplocaties in eigen beheer.

SAN MARCO VILLAGE

SAN MARCO VILLAGE

BOOMSESTEENWEG 31
2627 SCHELLE
+3238448977
+3238448979