naar top
Menu
Logo Print

DB VIDEO HEEFT OPLOSSING VOOR ELK EVENT

“We denken technisch en creatief mee met elke klant"

Terwijl DB Video vroeger enkel een facilitair bedrijf was binnen de AV-industrie, is de videospeler sinds een paar jaar een echte partner geworden die u op creatief en inhoudelijk vlak ondersteunt van a tot z. Een partner die niet alleen voor grootse tv-shows, congressen en evenementen wordt ingeschakeld, maar evenzeer de kleinere events, meetings, persconferenties en webinars een grote meerwaarde geeft.

DB VideoINHOUDELIJKE ONDERSTEUNING

DB Video heeft veel technisch-creatieve mensen in huis die met uw boodschap aan de slag gaan en voor elke video een creatief concept uitwerken. Voor elke communicatie stelt het bedrijf de juiste video, presentatie of animatie voor. CEO Dimitri Beyaert: “Wij hechten er veel belang aan om elke opdracht, elk type event ook inhoudelijk te ondersteunen, om de toegepaste technieken ook efficiënt in te zetten en de boodschap van de organisator bij de bezoeker kenbaar te maken. Die boodschap moet goed en krachtig overkomen", benadrukt hij. “Uiteraard is onze corebusiness om alles op technisch vlak goed op te volgen, en bovendien hebben wij ook veel ervaring in de televisie- en dus meestal ook LIVE-wereld, maar we zijn mee geëvolueerd omdat een jaar of 5 geleden ook de vraag van de klant veranderde. Die wil niet enkel een technische oplossing, onze techniek moet van elk event een inhoudelijke meerwaarde maken."

DEELNAME PUBLIEK

“De bottom line is wel dat het publiek mee actief betrokken wordt. Via streaming kunnen mensen die niet aanwezig zijn, toch meekijken naar wat er gebeurt. Streaming kan op uw eigen web platform of op sociale media. De optie Video On Demand geeft u de vrijheid om na het event alle beelden te herbekijken. Of we faciliteren een webinar, een streamingoplossing op maat voor interne communicatie, internationale meetings en congressen. Gedaan met saaie conference calls of moeilijke skypeverbindingen. Met een webinar is het alsof je er zelf bij bent. Wij brengen de spreker en powerpointpresentatie in beeld en sturen het signaal naar een gepersonaliseerd web platform. De beelden kunnen beveiligd worden, zodat u controle hebt over wie meekijkt.

De webinar kan ook interactief gemaakt worden met de live Q&A-optie. Nog een optie is LIVE View. Laat niet alleen onze professionele cameraploeg filmen, maar ook je eigen publiek. Met een eenvoudige app kunnen de bezoekers zelf beelden maken die wij kunnen weergeven op grote schermen of die achteraf gebruikt worden in de montage. Of lanceer eens een social media wall.

DB Video

Laat je bezoekers foto's, video's en berichten posten op sociale media met een speciale event hashtag. Op die manier wordt je event interactief én creëer je een buzz op sociale media. De social media wall kan volledig gepersonaliseerd worden met uw logo of dat van uw sponsors. Via de moderatoroptie heb je volledige controle over welke posts op groot scherm verschijnen."

TV-STUDIO'S/WEBCAST STUDIO'S

U kan bij DB Video uiteraard ook terecht voor alle videoproducties van creatief idee tot uitwerking of alleen opname of montage. Daarvoor stelt het bedrijf twee tv-studio's ter beschikking. In beide kan de achtergrond naar uw wensen veranderd worden en kunnen er, bijvoorbeeld tijdens een interne bedrijfscommunicatieopname, on demand vragen gesteld worden. De grootste studio beschikt tevens over een LED wall.

DB VIDEO

DB VIDEO

KONTICHSE STEENWEG 39
2630 AARTSELAAR
+3238432585
+3238432582