naar top
Menu
Logo Print

DE ZUIDERKROON

Evenemententempel

Gelegen aan het trendy Antwerpse Zuid, vlak bij het bruisende stadscentrum, is deze evenemententempel vlot bereikbaar met dichtbij de ring rond Antwerpen en toegangswegen naar andere steden. De grote en ruime foyer op het gelijkvloers leent zich perfect als sfeervolle ruimte voor uw recepties, walking dinners, minibeurzen en zoveel meer.

zuiderkroonzuiderkroon2

Polyvalente theaterzaal

De Zuiderkroon biedt een unieke theaterzaal van 200 tot 865 personen in theateropstelling, maar kan eveneens worden vrijgemaakt voor een dineropstelling tot 550 personen of een catwalk voor uw fashion show.

Podiumlift

Lancering van een nieuw model van wagen of industriële machine? Via onze podiumlift met draagkracht tot 20 ton rijden we dit tot in de zaal. Ook in de foyer kunnen voertuigen geplaatst worden, zodat uw gasten zich tussen de modellen begeven tijdens de receptie. Met een uiterst professionele technische ondersteuning via onze partners zijn alle elementen aanwezig voor een geslaagd event. Kortom, een klein event blijft intiem en een groot event wordt intiem.

zuiderkroon 3zuiderkroon4

 

Parkeermogelijkheden

Parkeren is tevens geen enkel probleem. Met rondom onze zaal de parking van het Justitiepaleis en de Gedempte Zuiderdokken is er genoeg parkeerruimte voor al uw genodigden. De Zuiderkroon is een multifunctionele eventhall die u volledig aan uw wensen kunt aanpassen. Wenst u een bedrijfsfeest, congres, productlaunch, beurs of ander type event te organiseren? Deze polyvalente zaal maakt het mogelijk.

ZUIDERKROON

ZUIDERKROON

VLAAMSEKAAI 81
2000 ANTWERPEN
+3232291800
-