naar top
Menu
Logo Print

Antwerpen

ANTWERPEN BRUIST

ANTWERP CONVENTION BUREAU STELT ENKELE NIEUWE LEDEN VOOR

Antwerpen leeft en bruist. Recent werden vrij veel nieuwe locaties geopend, en op korte termijn gaan er nog veel deuren open voor de meeting- en eventindustrie. Een beknopt en allesbehalve compleet overzicht …Nieuwe hotels werden niet in dit overzicht opgenomen.

 

KCC

In juni 2018 opende het KAVA Congrescentrum (KCC) de deuren. Door een ingenieus gebruik van de ruimten biedt KCC zowel kleine zaaltjes voor een beperkt aantal deelnemers als auditoria voor bijeenkomsten tot 350 personen.

CITYWORKERS

Cityworkers baat verschillende unieke venues uit. Ze zijn 1 voor 1 ondergebracht in een authentiek en inspirerend kader en als dusdanig geschikt voor vooral kleinschalige en informele events. In Antwerpen wordt een locatie uitgebaat in de Grote Pieter Potstraat.

Antwerpen

FOSBURY & SONS

Fosbury & Sons is een indrukwekkende coworking-spot in de WATT-toren. Het is een professionele werkplek waar ondernemers, digital nomads en kleine of grotere bedrijven samenkomen. De eigenaars noemen het graag 'de renaissance van het werken': een nieuwe manier van werken die focust op de behoeften van de generatie van vandaag.

HANDELSBEURS

De Handelsbeurs was jarenlang een publieke ontmoetingsplek bekend om haar monumentale doorsteek tussen de Lange Nieuwstraat en de Meir. Samen met de Schippersbeurs wordt ze momenteel gerenoveerd en beiden zullen, net zoals in het verleden, terug hun publieke functie bekleden. Na de renovatie wordt de Handelsbeurs op het gelijkvloers een publieke doorgangs- en ontmoetingsruimte waar events in een uniek kader georganiseerd kunnen worden. Op de verdiepingen komt er plaats voor vergader- en seminarieruimten. De Schippersbeurs wordt een restaurant met een all-weatherterras. Heropening voorzien in 2019.

AntwerpenLAZY JACK

Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. De indrukwekkende loods met zijn unieke locatie aan het water, het machtig interieur en de optimale verdeling tussen restaurant, terras en grote eventruimte illustreren de veelzijdigheid van de venue. Momenteel open tot eind 2019.

CHOCOLATE NATION

Antwerpen krijgt deze winter met Chocolate Nation, een ruim 4.000 m² grote locatie tegenover het Centraal Station, de grootste Belgische chocoladebeleving ter wereld. Deze belevenis prikkelt alle zintuigen, neemt je mee op reis, laat je proeven van echte Belgische chocolade en zal je betoveren en verwonderen. Ook private dining is er mogelijk en een volledig uitgeruste B2B-lounge staat ter beschikking voor zakelijke events.

E-LOUNGE

Een inspirerende locatie voor creatieve evenementen en boeiende vergaderingen. Het is gelegen op de eerste verdieping van de businessterminal in Antwerp Airport en heeft zicht op de landingsbaan.

STAD ANTWERPEN

STAD ANTWERPEN

GROTE MARKT 1
2000 ANTWERPEN
+3233389534
+3232320103