naar top
Menu
Logo Print

A ROOM WITH A ZOO

Boost uw zakelijke activiteit en steun de ZOO Foundation

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie voor een receptie, diner, vergadering, seminarie, concert of congres? Het Flanders Meeting & Convention Center bevindt zich in het hartje van ZOO Antwerpen. Verplaats u naar een natuurlijke omgeving met tropische dieren en een prachtige tuin en geef aan uw businessmeeting een fenomenale boost. Alle opbrengsten gaan direct naar de natuurbehoud-projecten en onderzoeken van de ZOO Foundation.

EVENTS DIE NATUURBEHOUD STEUNEN

Gelegen in het hart van ZOO Antwerpen, is het FMCCA, als deel van de ZOO Foundation, een huis van dierenwelzijn, natuurbehoud en wetenschap. Dit geeft het een diepte en maatschappelijke verankering van formaat. Chief Commercial Officer Anja Stas: “Elke eurocent die wordt uitgegeven in ons congrescentrum wordt beheerd door de ZOO Foundation en steunt direct het werk dat we verrichten rond dierenwelzijn, erfgoed, kweekprogramma's, onderzoek en natuurbehoud. Dit alles ten gunste van het welzijn en het overleven van onze zoölogische vrienden." Bescherming van bedreigde diersoorten en onderzoek naar fundamenteel natuurbehoud behoren tot het DNA van het FMCCA.

NATUUR VOEDT, INSPIREERT, VERBINDT

Wetenschappers zijn overtuigd van de rol van de natuur op ons geluksgevoel. De natuur voedt de ziel, inspireert en verbindt. Dat is wat het FMCCA biedt: een congrescentrum omgeven door natuur, tropische dieren en een prachtige tuin. U loopt na een intensieve meeting de ZOO in en laaft u aan het uitzicht op leeuwen en giraffen. Hoe goed verloopt een zakelijk gesprek onder het toeziend oog van de flamingo's? Hoe verfrissend werkt een ochtendlijke jogbeurt tussen de dieren voor een drukke dag? Kijken naar de natuur, dieren, bomen en planten versterkt en verbindt. Een congres of meeting krijgt een weergaloze boost. Uniek in de wereld. A Room with a ZOO.

ELISABETH CENTER ANTWERP

K.M.D.A.

KONINGIN ASTRIDPLEIN 26
2018 ANTWERPEN
+3232035635
-
www.kmda.org