naar top
Menu
Logo Print

LUXUEUZE EN STIJLVOLLE EVENTS IN OPERA GENT

Unieke setting in historisch stadscentrum

De Gentse Opera dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting. Het is een flexibele infrastructuur, ideaal voor gala's, culturele activiteiten, recepties, diners, seminaries en foto- of film-opnames.

ORIGINEEL EN INSPIREREND

Op zoek naar een originele en inspirerende locatie voor uw event? Opera Gent kan wel degelijk het decor zijn van uw eigen evenement. De Theaterzaal is ideaal voor voorstellingen of gastsprekers. Het is een gezellige hoefijzervormige bonbonnière met uitstekende faciliteiten. De drie Salons (Foyer, Redoute-, en Lullyzaal) vormen samen een 90 meter lange feestzaal, en zijn afzonderlijk of gecombineerd te gebruiken. Ze zijn uitermate geschikt voor seminaries, feesten, recepties, diners of academische zittingen.

PROFESSIONEEL TEAM

Een professioneel team staat u bij en begeleidt u tot het einde. Samen met onze preferentiële traiteurs zorgen wij voor een exclusieve ervaring, zodat u en uw gasten op een geslaagd event kunnen terugblikken.

HISTORISCH STADSCENTRUM

Opera Gent is gelegen in het historische centrum van de stad, aan de Kouter, met veel restaurants, hotels en winkels op wandelafstand. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving (Kouter- en Centerparking en Parking Savaanstraat). Ook voor wie met de trein komt, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer optimaal.

VLAAMSE OPERA

VLAAMSE OPERA

VAN ERTBORNSTRAAT 8
2018 ANTWERPEN
+3232021007
+3232322661