naar top
Menu
Logo Print

Automechanika Shanghai keert terug in 2018

Focus op digitale trends en nieuwe zones
magazine

Na de recordbrekende show van vorig jaar zijn de verwachtingen voor Automechanika Shanghai 2018 hoog gespannen. Het evenement blijft Azië's grootste vakbeurs voor auto-onderdelen, -accessoires, -apparatuur en -diensten en blinkt jaar na jaar uit in omvang en schaal, maar ook in ervaring en productaanbod van de deelnemers. De show vindt dit jaar plaats van 28 november tot 1 december in het NECC in Shanghai. Dit jaar wordt de tentoonstellingsruimte geschat op zo’n 350.000 m². Maar liefst 6.250 exposanten zullen er zo’n 140.000 bezoekers ontvangen. Nieuw dit jaar is 'Tomorrow's Service & Mobility'. Een van de populairste onderwerpen voor spelers uit de sector is de toenemende digitalisering. Automechanika Shanghai, dat een cruciale rol speelt in het vormgeven van de toekomst van de industrie, zal dan ook aandacht besteden aan thema’s zoals autonoom rijden, connectiviteit en elektromobiliteit. Tomorrow as a Service zal zich focussen op:
Mensen: Hier zal specifiek gefocust worden op het welzijn in de auto, met inbegrip van de allernieuwste interieurelektronica voor meer veiligheid, persoonlijk vermaak en bestuurderscomfort.
Voertuig: Bezoekers kunnen een aantal on-site autodemonstraties volgen, met inbegrip van een groot aantal elektrische voertuigen die de connectiviteitsconcepten van de show tot leven zullen brengen.
Weg: Tomorrow's Service & Mobility zal ook de infrastructuur van aaneengesloten wegen voor autonoom rijden promoten.
Netwerk: Een aantal toonaangevende internationale netwerk- en IT-aanbieders komen bijeen om te laten zien hoe connectiviteit de autosector met de onlinewereld verbindt.
Cloud: Bezoekers komen te weten op welke manieren connectiviteitsgegevens van auto's wagenparkbeheer, autodelen en slimme steden kunnen verbeteren.

AUTOMECHANIKA SHANGHAI

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586