naar top
Menu
Logo Print

Locaties met betere return on investment

Drie bestaande business & event centres worden BluePoint
magazine

Drie bestaande business & event centres in Antwerpen, Brussel en Luik krijgen een nieuwe naam en heten voortaan BluePoint. Tegelijk worden de bestaande praktische en functionele services vernieuwd en verbeterd om het zakendoen en samenkomen nog aangenamer te maken. Concreet gaat het om:
-ALM Conference & Business Centre: in Berchem bij Antwerpen, gunstig gelegen aan de Antwerpse ring.
-Diamant Conference & Business Centre Brussels: gelegen aan de Brusselse Reyerslaan, naast de VRT/RTBF aan de Brusselse ring.
-Diamant Conference & Business Centre Luik: in het hart van Luik, in de wijk Vennes, tegenover Belle-Ile.

Voor bedrijven die vooruitgang nastreven
Technologie betekent vooruitgang en BluePoint spitst zich voortaan toe op het aanbieden van vooruitstrevende en innovatieve business & event technologieën, nieuwe flexibele werkplekken en co-working ruimtes voor groeiende bedrijven die vooruitgang nastreven. Deze drie bestaande business & event-locaties zijn de thuisbasis van Agoria, de sectorfederatie voor de technologisch gedreven industrie in België, dat tevens de eigenaar is van de centres. De nieuwe naam van de nieuwe stijl business & event centres BluePoint verwijst naar de kleur voor technologie (BLUE), de punt van het logo van Agoria (POINT). Het nieuwe logo verwijst naar de geluidsweergave van het praten tijdens meetings en bijeenkomsten.

Bijzondere beleveving en betere ROI
BluePoint biedt een omgeving met interactieve hubs waar enthousiaste gebruikers van moderne technologieën elkaar ontmoeten, inspiratie op doen, ideeën verbeteren en kennis uitwisselen. De creatieve, functionele omgeving, de dynamische en professionele dienstverlening zorgen voor een bijzondere beleving en een betere ROI voor iedere onderneming met ambitie die kiest voor het organiseren van een meeting of evenement bij BluePoint.

Meer weten? Neem een kijkje op www.bluepoint.be of neem contact op met Barbara Sauter barbara.sauter@bluepoint.be.

BLUEPOINT

BLUEPOINT

+3227068804
+3227068811