naar top
Menu
Logo Print

Hotspot voor toekomstige trends

Voorbereid op de toekomst op Automechanika
magazine

Van 11 tot 15 september 2018 presenteren bedrijven hun innovatieve producten en oplossingen voor de automotive aftermarket op de 25e editie van Automechanika. Met aandacht voor connectiviteit, oplaadrobots en kunstmatige intelligentie wordt de Frankfurter Messegelände zo een ware hotspot voor toekomstige trends.
Waar moeten werkplaatsen in de toekomst op voorbereid zijn bij het repareren van voertuigen? Om op die vraag een antwoord te krijgen, kunt u van 11 tot 15 september ‘s werelds grootste vakbeurs voor de auto-industrie bezoeken. Verschillende toonaangevende industriële spelers en pioniers op het gebied van 3D-printing en elektromobiliteit tonen er immers hun nieuwste producten en oplossingen in de Frankfurt Festhalle. Door middel van diverse demonstraties maakt u onder meer ook kennis met de oplaadrobot en komt u te weten hoe snel een elektrische wagen nu werkelijk van 0 naar 100 accelereert. 
De werkplaats van de toekomst is slim en verbonden. Nieuwe softwareoplossingen en augmented reality maken het niet alleen gemakkelijker om in de werkplaats diagnoses uit te voeren, maar kunnen met behulp van kunst­matige intelligentie zelfs verkoopprocessen ondersteunen. Ver­schillende firma’s bieden u op Automechanika dan ook een overzicht van de modernste auto­technieken. Als onderdeel van de beurs vindt er tijdens de Automechanika Aca­demy op verschillende momenten een reeks lezingen, paneldiscussies en presentaties plaats. Top­spelers, start-ups, universiteiten en onderzoeksinstituten bieden zo in­zicht in hun nieuwste producten. Meer info vindt u hier.

Beurzen

AUTOMECHANIKA

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586