naar top
Menu
Logo Print

DE MONTIL: IMAGINE - CREATE - TASTE - ART

“Voor elk probleem bieden wij een oplossing"

de Montil

Congrescentrum De Montil beschikt over meerdere polyvalente, volledig uitgeruste zalen met een capaciteit van tien tot duizend personen, geschikt voor alle soorten bijeenkomsten. De locatie in het groen ademt kunst uit dankzij de prachtige beelden her en der verspreid. De tweede en derde generatie De Bolle en het hele team zorgen dat uw wensen worden vervuld. Ook op culinair vlak is De Montil toonaangevend, een reputatie die ze te danken hebben aan de inhuis-catering.

DRIE GENERATIES PUUR VAKMANSCHAP

Het begon allemaal in 1979 toen Jan De Bolle en Simonne De Bus het congrescentrum De Montil oprichtten in Affligem. Ondertussen werd de fakkel doorgegeven aan hun dochters Marleen en Marijke, die intussen ook al een aantal van hun kinderen betrokken hebben in de zaak.

Dat zorgt voor een familiale aanpak. Het voordeel daarvan is dat de service persoonlijker en flexibeler is. De Montil krijgt de meest uiteenlopende vragen en daar proberen ze steeds zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden.

BATTERIJEN OPLADEN IN HET GROEN

de Montil

Centrale ligging

Affligem is een zeer landelijke en groene streek. Dat definieert ook meteen het karakter van De Montil: een bruisend congrescentrum in een groene oase van rust.

Gelegen op slechts 18 km van Brussel is De Montil via de E40 bovendien makkelijk bereikbaar.

Als extra troef beschikt De Montil over twee zeer grote parkings gelegen aan de locatie. Indien u graag in de buurt wenst te overnachten, adviseert het team van De Montil u graag over de verschillende mogelijkheden in de streek.

ONGESTOORD VERGADEREN

Van tien tot duizend, van workshop tot concert

De Montil beschikt, naast veertien zalen, goed voor tien tot duizend personen, ook over een beurshal van 1.300 m². Elke zaal wordt opgesteld volgens de wens van de klant. Vergaderingen, workshops, debatten, congressen, productpresentaties, beurzen, awarduitreikingen, sinterklaasfeesten, bedrijfsfeesten, concerten enzovoort: De Montil is de geschikte locatie voor elk concept. Alle informatie over de verschillende zalen en foto's vindt u terug op de website.

de Montilde Montil

 

Gezellige bar met aangrenzend terras

De grote bar in art-decostijl is een gezellige en lichtrijke ruimte die ingeschakeld kan worden in combinatie met een van de aanpalende zalen voor onder andere uw koffieonthaal, receptie of after work drink. Het fijne is dat de bar direct uitgeeft op de grote tuin en het terras, waardoor u steeds kunt genieten van de gezonde buitenlucht.

KUNST IN HET KWADRAAT

Beeldentuin

Oprichter Jan De Bolle had een voorliefde voor kunst. Hij kende een aantal beeldende kunstenaars persoonlijk en haalde heel wat van hun werken naar De Montil. Hierdoor wandelt u, zowel in het gebouw als in de tuin, tussen prachtige kunstwerken van grote namen uit de Belgische kunstgeschiedenis. Ook vanop het terras, deels overkoepeld met een zeilstructuur, geniet u van de beelden tijdens uw winterse barbecue, receptie, workshop of zelfs fotoshoot.

de Montil

Kunst op het bord

'Food is art' zegt men in De Montil. Dankzij een volledig inhuiscateringteam, wordt u ook op culinair vlak verwend. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een event namelijk aan de hand van de gastronomie. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner, alles wat uit de keuken komt, is tot in de puntjes verzorgd. Bij grote events begeleidt de chef u graag in de keuze van het menu. Heeft u een idee voor een evenement of heeft u vragen over de juiste aanpak? De Montil helpt u met plezier op weg.

DE MONTIL

DE MONTIL

MOORTELSTRAAT 8
1790 AFFLIGEM (ESSENE)
+3225830070
+3225823278