naar top
Menu
Logo Print

RUIM NATIONAAL AANBOD FLOREAL GROUP

4 locaties met eigen kenmerken verspreid over het land

Floreal Group is een belangrijke speler in het organiseren van seminaries met 35 vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 700 personen, gelegen op 4 uitzonderlijke locaties. Deze domeinen bieden complete diensten aan op maat van de klant. Elke locatie heeft ook zijn specifieke aanbod voor de organisatie van teambuildings en incentives.

Florea Group

Blankenberge

In Floreal Blankenberge kan je rustig met je afdeling of vereniging één of meerder dagen doorbrengen. De locatie is perfect uitgerust voor business meetings en congressen, zelfs tot 700 personen. In combinatie met tal van sportieve activiteiten op het domein of daarbuiten beleef je hier de ideale combinatie van in- en ontspanning. Fietsen, wandelen, een partijtje tafeltennis, minigolf, petanque ...; het kan er allemaal. Op het domein zelf worden eveneens inspirerende teambuildings en incentives georganiseerd. Ritten met oldtimers passeren er regelmatig.

Floreal Group

Nieuwpoort

Floreal Nieuwpoort heeft zicht op de havengeul en is het vertrekpunt voor mooie wandelingen tot aan de grootste jachthaven van Europa. In het binnenzwembad worden voor groepen regelmatig activiteiten georganiseerd. In de whirlpool is het volop relaxen. Alle sportterreinen bevinden zich buiten: fietsen, petanque, minigolf. Hier kan je ook verfrissende zeetochten meemaken of wandelweekends boeken.

Floral Group

La Roche

Geniet van de feodale kasteelsfeer in La Roche-en-Ardenne met een gastronomisch restaurant te midden van een prachtig groen domein van 4 ha. De site ligt aan de oevers van de Ourthe, op amper 800 meter van het centrum van La Roche. De locatie is het ideale vertrekpunt voor een ritje met de mountainbike of een inspirerende wandeling. Voor de waaghalzen kunnen er ook rotsen beklommen worden. Het Kasteel van La Roche zelf kan op aanvraag bezocht worden. Ook hier komen er geregeld oldimerritten langs, in mei vindt er de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) plaats en in augustus de Criquielionkoers.
Alle appartementen werden recent volledig gerenoveerd en dit jaar zijn ook de publieke ruimtes zoals de bar, de receptie en de restaurants aan de beurt. Ook nieuw is de volledig beveiligde fietsenstalling (tot 30 stuks) met douches en vestiaires.

Floreal Group

Mont-Saint-Aubert

Een eerder intieme sfeer heerst dan weer in Mont-Saint-Aubert, een domein met een indrukwekkend panoramisch zicht. Voor culinaire verwennerijen zorgt het gastronomisch restaurant Les 5 Clochers. U geniet er niet alleen van de heerlijkste streekgerechten maar ook van een spectaculair uitzicht tot in Noord-Frankrijk.
Hier werden recent alle kamers en restaurants volledig gerenoveerd.

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

+3225490549
+3225141691