naar top
Menu
Logo Print

FLOREAL SEMINARS BLANKENBERGE: UW PARTNER VOOR GROTERE EVENTS

Eventzaal cul'thus is de ideale locatie voor grotere events

Bent u op zoek naar een geschikte plek voor het organiseren van een seminarie aan de Belgische Kust? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Floreal Blankenberge - een uitzonderlijke locatie met grote accommodatiecapaciteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De service wordt steeds verzorgd op maat van de klant, rekening houdend met de wensen en het voorziene budget.

EVENTZAAL CUL'THUSfloreal

Tot 700 personen

Eventzaal Cul'thus is dankzij haar aangrenzende foyer en bijbehorende VIP-zalen de ideale venue voor zowel culturele als professionele evenementen aan de Kust. De zaal ligt op wandelafstand van het strand. Zo kunnen gasten ook gebruikmaken van de faciliteiten van het vakantiedomein en zijn er ook steeds voldoende overnachtingsmogelijkheden. De zaal beschikt over 640 comfortabele zitplaatsen en kan worden uitgebreid om tot 700 personen te ontvangen. Dankzij deze grote capaciteit is de zaal dan ook steevast de uitgelezen locatie voor tal van theatervoorstellingen, concerten, productvoorstellingen, conferenties, comedyshows en andere events.

floeral

15 vergaderzalen

Bovendien beschikt Cul'thus over een banketzaal om diners te verzorgen en drie VIP-zalen om de evenementen net dat ietsje meer te geven. Floreal Blankenberge heeft 15 professioneel uitgeruste meetingzalen, een banketzaal, 48 hotelkamers, 84 ruime appartementen en 42 studio's. Verder biedt het restaurant verschillende mogelijkheden voor allerhande feesten en evenementen.

 

 

Alles onder één dak

Het unieke aan Floreal Seminars Blankenberge is de brede inzetbaarheid van de zalen in combinatie met de aanwezigheid van overnachtingsmogelijkheden en de faciliteiten van het vakantiedomein. En dit alles op wandelafstand van het strand.

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

HOOGSTRAAT 26/28
1000 BRUSSEL
+3225490549
+3225141691