naar top
Menu
Logo Print

FLOREAL SEMINARS LA ROCHE-EN-ARDENNE EN MONT-SAINT-AUBERT

Meetings en teambuildings op twee unieke locaties

Floreal Seminars is in België uitgegroeid tot een vaste waarde in het organiseren van seminaries en evenementen, dankzij de grote accommodatiecapaciteit, de sterke prijs-kwaliteitverhouding en de service op maat. Twee belangrijke seminariecentra zijn gelegen in Wallonië: La Roche-en-Ardenne en Mont-Saint-Aubert. Ze bieden complete diensten aan naar wens en budget van de klant en elke site heeft een specifiek aanbod voor teambuildings en incentives.

floreal

LA ROCHE-EN-ARDENNE

Geniet van de feodale kasteelsfeer met acht vergaderzalen en een gastronomisch restaurant te midden van een prachtig groen domein van 4 hectare groot. De site ligt aan de oevers van de Ourthe, op 800 meter van het centrum van La Roche-en-Ardenne. De locatie beschikt over 76 hotelkamers, 6 studio's en 32 appartementen. De vergaderzalen (tot 170 personen) zijn professioneel uitgerust en beschikken over tolkcabines. La Roche-en-Ardenne is het ideale vertrekpunt voor een ritje met de mountainbike of een inspirerende wandeling. Voor meer avontuur en teambuildings zijn er ook heel wat mogelijkheden via onze lokale partners.

 

MONT-SAINT-AUBERTfloreal

In Mont-Saint-Aubert, vlak bij Doornik, heerst veelal een intieme sfeer, dankzij de ligging op een heuvel met een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De site beschikt over 46 moderne hotelkamers, een banketzaal voor 150 mensen en 7 vergaderzalen. Het uitstekende gastronomische restaurant 'Les 5 Clochers' met plaats voor 90 man verzorgt culinaire verwennerijen voor uw gasten. U geniet er niet alleen van heerlijke streekgerechten, maar ook van een vergezicht tot in Noord-Frankrijk. Citytrips naar Lille, een bezoekje aan Pairi Daiza of een ontspannende fietstocht zijn maar enkele van de mogelijkheden.

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

HOOGSTRAAT 26/28
1000 BRUSSEL
+3225490549
+3225141691