naar top
Menu
Logo Print

RUIM NATIONAAL AANBOD FLOREAL GROUP

Vier locaties met eigen kenmerken verspreid over het land

FLoreal group

Floreal Group is in België uitgegroeid tot een belangrijke speler in het organiseren van seminaries met 35 vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 700 personen, gelegen op vier uitzonderlijke locaties en dankzij haar grote accommodatiecapaciteit, haar restaurants en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze domeinen bieden complete diensten aan op maat van de klant. Elke locatie heeft ook haar specifieke aanbod voor de organisatie van teambuildings en incentives.

BLANKENBERGE

In Floreal Blankenberge kan je rustig met je afdeling of vereniging een dag of meer doorbrengen. De locatie is perfect uitgerust voor business meetings en congressen, zelfs tot 700 personen. In combinatie met tal van sportieve activiteiten op het domein of daarbuiten beleef je hier de ideale combinatie van in- en ontspanning. Fietsen, wandelen, een partijtje tafeltennis, minigolf, tennis, petanque of volleybal; het kan er allemaal. Dankzij de ruime sportaccommodatie verveelt u zich geen moment. Op het domein zelf worden er eveneens inspirerende teambuildings en incentives georganiseerd. Ritten met oldtimers passeren er regelmatig.

Floreal Group

NIEUWPOORT

Floreal Nieuwpoort heeft zicht op de havengeul en is het vertrekpunt voor mooie wandelingen tot aan de grootste jachthaven van Europa. In het binnenzwembad worden er voor groepen regelmatig activiteiten georganiseerd. In de whirlpool is het volop relaxen. Alle sportterreinen bevinden zich buiten: basket, tennis, petanque, minigolf. Hier kan je ook verfrissende zeetochten meemaken of wandelweekends boeken met een animator/ gids die de streek op zijn duimpje kent.

LA ROCHE

Geniet van de feodale kasteelsfeer in La Roche-en-Ardenne met een gastronomisch restaurant te midden van een prachtig groen domein van 4 ha. De site ligt aan de oevers van de Ourthe, op amper 800 meter van het centrum van La Roche. De locatie is het ideale vertrekpunt voor een ritje met de mountainbike of een inspirerende wandeling. Voor de waaghalzen kunnen er ook rotsen beklommen en bedwongen worden. Het Kasteel van La Roche zelf kan op aanvraag bezocht worden. Ook hier komen er geregeld oldtimerritten langs, in mei vindt er de Belgian Mountainbike Challenge (BeMC) plaats en in augustus de Criquielionkoers.

MONT-SAINT-AUBERT

Een eerder intieme sfeer heerst dan weer in Mont-Saint-Aubert, een domein met een indrukwekkend panoramisch zicht. Voor culinaire verwennerijen zorgt het gastronomische restaurant Les 5 Clochers. U geniet er niet alleen van de heerlijkste streekgerechten, maar ook van een spectaculair uitzicht tot in Noord-Frankrijk. Citytrips naar Lille, een bezoekje aan Pairi Daiza of een ontspannende fietstocht zijn maar enkele van de mogelijkheden.

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

HOOGSTRAAT 26/28
1000 BRUSSEL
+3225490549
+3225141691