naar top
Menu
Logo Print

FLOREAL BLANKENBERGE STELT VOOR …

Eventzaal Cul'thus: de ideale locatie voor grotere events

Floreal Seminars is in België tot een belangrijke speler uitgegroeid in het organiseren van seminaries: vier uitzonderlijke locaties met een grote accommodatiecapaciteit, restaurants en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden complete diensten op maat van de klanten aan. Eventzaal Cul'thus in Blankenberge is dé ideale locatie aan onze kust voor de grotere evenementen.

FLOREAL BLANKENBERGE: CUL'THUS

Tot 700 personen

Cul'ThusEventzaal Cul'thus is de ideale venue aan onze kust voor zowel culturele als professionele evenementen, mede dankzij haar aangrenzende foyer en bijbehorende vipzalen. De zaal bevindt zich in het gebouw van Floreal Blankenberge en geniet dus ook van een prachtige ligging op wandelafstand van het strand. Daardoor zijn er ook steeds overnachtingsmogelijkheden voor de gasten van Cul'thus, en kunnen zij gebruikmaken van de faciliteiten van het vakantiedomein. Deze troef zorgt er ook voor dat Cul'thus een belangrijke rol kan spelen voor culturele organisaties. De zaal beschikt over 640 comfortabele zitplaatsen en kan worden uitgebreid om tot 700 personen te ontvangen. Dankzij deze grote capaciteit is de zaal dan ook steevast de uitgelezen locatie voor tal van theatervoorstellingen, concerten, productvoorstellingen, conferenties, comedyshows en andere events.

Net dat ietsje meer

Het unieke aan Cul'thus is de brede inzetbaarheid en de vele mogelijkheden die het biedt. De eventzaal beschikt over een aansluitende foyer die ook tot 700 personen ontvangen kan en ideaal is voor recepties of andere ontvangstmomenten. Bovendien beschikt het complex over een banketzaal om bijvoorbeeld diners te verzorgen, en drie vipzalen om de evenementen net dat ietsje meer te geven. De service wordt verzorgd op maat van de klant, steeds rekening houdend met de specifieke wensen en het voorziene budget.

Toegankelijkheid

Cul'thus is zeer gemakkelijk bereikbaar metde wagen en het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid voor 200 wagens. Ten slotte is de zaal ook toegankelijk voor andersvaliden. Toerisme Vlaanderen kende het A-label voor een 'basistoegankelijke' zaal toe.

FLOREAL BLANKENBERGE: EN VERDER …

Zaalcapaciteit Cul'ThusDaarnaast beschikt Floreal Blankenberge over 15 professioneel uitgeruste meetingzalen, 48 logementen met hotelformule, 84 ruime appartementen en 42 studio's. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden, ook voor allerhande feesten en evenementen.

ANDERE LOCATIES

La roche

Geniet van de feodale kasteelsfeer in La Roche-en-Ardenne met acht vergaderzalen en een gastronomisch restaurant te midden van een prachtig groen domein van vier ha groot. De site ligt aan de oevers van de Ourthe,op amper 800 meter van het centrum van La Roche. De locatie beschikt over 76 kamers met hotelformule, zes studio's en 32 appartementen. De seminariezalen (tot 170 personen) beschikken over modern didactisch materiaal, tolkcabines enz. Ook andere faciliteiten zoals een openluchtzwembad, bowlingbaan, enz. zijn hier aanwezig voor de ontspanning van elke gast.

Mont-Saint-Aubert

Een veelal intieme sfeer heerst dan weer in Mont-Saint-Aubert (vlak bij Doornik), een domein met een indrukwekkend panoramisch uitzicht. De site, Floreal Panoramique, heeft zijn naam niet gestolen en beschikt over 46 smaakvol ingerichte kamers met hotelformule, een banketzaal voor 150 personen en zeven vergaderzalen. Voor culinaire verwennerijen zorgt het uitstekende gastronomische restaurant Les 5 Clochers (90 plaatsen).

Nieuwpoort

Voorts kunt u vertoeven in de kustsfeer te Nieuwpoort, dat vier zalen ter beschikking heeft (tot 100 personen) en 141 volledig vernieuwde studio's en appartementen (logementen in hotelformule).

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

HOOGSTRAAT 26/28
1000 BRUSSEL
+3225490549
+3225141691