naar top
Menu
Logo Print

RUIM NATIONAAL AANBOD FLOREAL GROUP

Vier locaties met eigen kenmerken verspreid over het land

Floreal Seminars is in België uitgegroeid tot een belangrijke speler in het organiseren van seminaries met 38 vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 700 personen, gelegen op vier uitzonderlijke locaties en dankzij haar grote accommodatiecapaciteit, haar restaurants en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze vier domeinen bieden complete diensten aan op maat van de klant.

LA ROCHE

Geniet van de feodale kasteelsfeer in La Roche-en-Ardenne met negen vergaderzalen en een astronomisch restaurant te midden van een prachtig groen domein van 4 ha. De site ligt aan de oevers van de Ourthe, op amper 800 m van het centrum van La Roche. De locatie beschikt over 76 kamers met hotelformule en 39 studio's en appartementen. De seminariezalen (tot 170 personen) beschikken over modern didactisch materiaal, tolkcabines enz.

BLANKENBERGE

Een meer moderne sfeer vindt u in Blankenberge met haar moderne vergaderzalen en een heus auditorium dat tot 700 personen kan ontvangen. Floreal Blankenberge is dé uitgelezen locatie voor seminaries. Het auditorium en de foyer kunnen tot 640 personen ontvangen. De vijftien zalen hebben alles voor een vlot verloop van uw meeting. Het centrum beschikt over 48 logementen met hotelformule. Bovendien zijn er 84 ruime appartementen en 42 studio's beschikbaar. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden, ook voor allerhande feestjes en evenementen.

MONT-SAINT-AUBERT

Een eerder intieme sfeer heerst dan weer in Mont-Saint-Aubert, een domein met een indrukwekkend panoramisch zicht. De site beschikt over 46 smaakvol ingerichte kamers met hotelformule. Voor culinaire verwennerijen zorgt het gastronomische restaurant Les 5 Clochers. U geniet er niet alleen van de heerlijkste streekgerechten, maar ook van een spectaculair uitzicht tot in Noord-Frankrijk.

NIEUWPOORT

Verder kunt u vertoeven in de kustsfeer te Nieuwpoort dat 4 zalen ter beschikking heeft en 140 volledig vernieuwde studio's en appartementen.

FLOREAL GROUP

FLOREAL GROUP

HOOGSTRAAT 26/28
1000 BRUSSEL
+3225490549
+3225141691