- 15 april 2019
Tasty Bru-ssels
Tasty Bru-ssels Buitengewone avond voor VOKA Op woensdag 20 maart nodigde de Kamer van Koophandel VOKA, het grootste netwerk van ondernemers in Vlaanderen, haar leden uit voor een buitengewone avond bij RSC Anderlecht. De fijnproevers konden hun geluk niet op, gezien de avond in het teken stond van de Belgische gastronomie met de aanwezigheid van chef-kok Wout Bru. Laatstgenoemde, werkend vanuit de open keuken van de Chef’s Table, één van de recent ontwikkelde concepten binnen het legendarische Brusselse stadion, pakte uit met een fantastisch spektakel voor de 150 genodigden. De leden van VOKA konden er verschillende specialiteiten van chef-kok Bru proeven, waaronder zijn fameuze tomaat-garnaal op de BRUsse-manier of zijn tonijntartaar met yuzu en passievrucht.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.