naar top
Menu
Logo Print

MAUVE YOUR BUSINESS VOOR EEN DAG NAAR HET STADION

Het Constant Vanden Stock Stadion is aan de bedrijven buiten de matchdagen

RSC Anderlecht stelt zijn ruimtes ter beschikking van bedrijven op de momenten dat er geen wedstrijden plaatsvinden. Zowel voor een receptie of diner als voor seminaries en productlanceringen kunt u er terecht. De grote troef van de locatie is de makkelijke bereikbaarheid en de gratis parking. Er zijn twaalf zalen en de loges doen dienst als break-outrooms. Dankzij het feit dat de zalen moduleerbaar zijn en met elkaar verbonden kunnen worden, is er voor elke activiteit een perfecte ruimte op maat van het aantal genodigden. Met de slogan 'Mauve your business' nodigt RSCA Events u uit om kennis te maken met deze venue.

RSCA EVENTS

RSC Anderlecht events

Mauve your business

Misschien kwam u als supporter al naar het Constant Vanden Stock Stadion van RSC Anderlecht of maakte u als genodigde kennis met de businessloges. Wist u dat de accommodatie ter beschikking staat van bedrijven op de momenten dat er geen voetbalwedstrijden zijn? RSCA Events is de pijler van RSC Anderlecht die de ruimtes verhuurt buiten de matchen en voor de catering en audiovisuele infrastructuur zorgt. Verhuis uw onderneming dus eens voor een dag of avond naar de paars-witte tempel van Anderlecht. Met andere woorden: Mauve your business!

Voor eenmanszaak en multinational

Bij RSCA Events komen eventbureaus aankloppen, maar ook bedrijven kunnen rechtstreeks alles regelen met deze cel. Mats Delande, Sales Event Manager: “Eigenlijk is elk bedrijf welkom, of het nu een eenmanszaak is die iets te vieren heeft met enkele klanten of een multinational voor een groots opgezet personeelsfeest. Een voorbeeld: in juli heeft een eventbureau ruimte gehuurd in het stadion. Er waren grote schermen opgesteld en bedrijven konden de WK-uitzendingen komen volgen."

RSC Anderlecht events

MODULEERBARE RUIMTES

Presentatie, diner of funevent

In het Constant Vanden Stock Stadion is er plaats voor events van 10 tot 20.000 personen. Er zijn namelijk kleine ruimtes, die elk apart gehuurd kunnen worden, of u kunt alle personeelsleden van al uw hubs uitnodigen voor een productlancering vanop het midden van de grasmat. De meeste evenementen tellen honderd of enkele honderden genodigden. De ruimtes zijn geschikt voor zowel zuiver businessgerelateerde zaken (congres, productlancering, presentatie, opleiding, (pers)conferentie, seminarie, personeelsfeest, walking dinner, galabal, beurs enz.) als voor funevents. Beeld u maar in hoe enthousiast de kinderen van uw medewerkers zouden zijn, mocht uw bedrijf zijn Sinterklaasfeest in de habitat van hun voetbalhelden houden.

Loges als break-outroom

De venue heeft 12 zalen ter beschikking voor evenementen en, wat uniek is, niet minder dan 40 break-outrooms, met een capaciteit van 5 tot 32 personen. De zalen zijn moduleerbaar, ze kunnen met elkaar verbonden worden en op die manier aangepast worden aan het aantal genodigden. Er zijn zelfs drie aparte bars waar u tot duizend personen kunt bedienen. Kortom: het hele stadion is er buiten de wedstrijden voor de bedrijven.

RSC Anderlecht

ZICHT OP STADION EN PARK

Een ingang per bedrijf

Alle zalen liggen rondom het stadion, hebben daglicht en een uniek zicht. De zalen op de eerste verdieping kijken uit op het park, net zoals die van de tweede verdieping achteraan. De zalen op de tweede verdieping vooraan hebben zicht op het voetbalterrein. De sfeer waar de voetbalhelden voor zorgen, is in elk geval nooit ver weg. En omdat er meerdere ingangen zijn, kunnen verschillende events probleemloos tegelijkertijd plaatsvinden. Veel kans dus dat u uw feest nog op de datum kunt organiseren die u voor ogen heeft.

HEEL TEAM PARAAT

RSC Anderlecht events

Hostessen, catering en techniek

Uw zaal wordt uiteraard opgesteld volgens de activiteit: U-vorm, klas, diner - zittend, of walking dinner - enzovoort. Emmanuel Rutsaert, Sponsorship & Hospitality Manager: “RSCA Events kan voor de klant de volledige uitrusting voorzien: beamers, laptops, vertaalcabines, votingsystemen, podium, dansvloer, belichting enzovoort. We kleden uw zaal aan met bloemen als u dat wenst en we zorgen op uw vraag voor een ceremoniemeester en hostessen.

Voor de catering hebben we een lijst met cateraars waaruit u kiest en we werken met meerdere chefs. Het type receptie of maaltijd doet er niet toe."

650 gratis parkeerplaatsen

Om het Constant Vanden Stock Stadion te bereiken, hoeven uw genodigden Brussel niet in te rijden. De locatie ligt vlak bij de Ring rond Brussel. Er zijn 650 gratis parkeerplaatsen aan het stadion.

Contacteer Mats Delande (zie onderaan artikel) voor een vrijblijvende rondleiding. Hij maakt deel uit van het team dat uw event in goede banen leidt. Uw genodigden zullen een mooie herinnering bewaren aan het stadion, dat ondertussen toch al meer dan honderd jaar bestaat.

Beurzen

RSCA EVENTS

RSCA EVENTS

THEO VERBEECKLAAN 2
1070 ANDERLECHT
+32473750208
-
www.rsca.be