naar top
Menu
Logo Print

Bozar

ER WAAIT EEN NIEUWE WIND DOOR BOZAR

“INVESTEREN IN CULTUUR EN OPENHEID VAN GEEST"

De bedrijven die aankloppen bij Bozar, of het nu om een kmo gaat of een multinational, hebben één ding gemeen: ze wensen “te investeren in cultuur en dragen een openheid van geest hoog in het vaandel", zoals Cédric Orban van Bozar het verwoordt. Binnen het eventteam staan de juiste mensen op de juiste plaats, zodat eventplanners het voor hen geknipte voorstel krijgen en ze uiteindelijk kunnen terugblikken op een succesvol event. Heel wat formules, al dan niet gekoppeld aan een lopende tentoonstelling of voorstelling, zijn mogelijk. Van vijftig tot enkele duizenden genodigden.

 

PROFESSIONELE PLOEG

Architecturale parel

Bozar

Wie de naam 'Bozar' hoort, denkt spontaan aan cultuur en de Koningin Elisabethwedstrijd, en aan mooie architectuur. Bozar is inderdaad een parel van de hand van Victor Horta. Het gebouw mag dan wel volledig intact gebleven zijn, de zaalverhuur evolueert mee met zijn tijd. Er is trouwens een nieuwe wind komen aanwaaien op dat vlak, want het eventteam is volledig verjongd, van een hoog professioneel niveau, en werkt de beste formule uit voor grote en kleine events.

Goochelen met behoeftes

Hoe pakt het eventteam de vraag van een klant aan? Cédric Orban, hoofd zaalverhuur: “Ofwel zoekt een klant gewoon een locatie, ofwel een venue gekoppeld aan een cultureel evenement. In eerste instantie proberen we zeer goed uit te puren wat de specifieke noden zijn van de klant. En laat dat nu precies de kracht zijn van ons eventteam: ze goochelen met de behoeftes van de klant. We durven te stellen dat elk event een succes kent en dat het niet altijd prestigieus hoeft te zijn."

 

OOK ZONDER CULTUREEL EVENT

Businessseats, nocturne of all-rental

Wie een meeting, receptie, diner, personeelsfeest of klantenevent in Bozar wil organiseren, hoeft er niet per se een tentoonstelling of voorstelling aan te koppelen. De zalen zijn gewoon te huur. Wil een bedrijf zijn medewerkers of klanten laten meegenieten van een concert bijvoorbeeld, kan dat met de formule van businessseats. Voor- of nadien kan een receptie of diner plaatsvinden. Bij de formule 'nocturne' krijgen alle genodigden per groepje van vijftien een rondleiding met gids op de lopende tentoonstelling. Of het bedrijf kan zelf bijvoorbeeld een concert op poten zetten en een artiest of gezelschap inhuren.

Live-uitzending

Bozar

Alle zalen zijn uitgerust met de hoogste technologie en Bozar investeerde fors in supersnel internet. Er is bovendien een regiekamer: alle events en concerten kunnen gecapteerd worden en live uitgezonden in topkwaliteit.

Van 50 tot (tweevoud) van 2.000 genodigden

Bozar telt drie auditoria: de studio, goed voor 210 personen, de Kamermuziekzaal voor 480 genodigden en zaal Henry Le Boeuf voor 2.200 personen. En als dit laatste aantal niet volstaat voor uw congres, is er een samenwerking mogelijk met een aanpalende, even grote venue. De polyvalente zalen zijn perfect voor diners (tot 800 personen). Verder zijn er nog kleine ruimtes voor bijvoorbeeld verfijnde recepties. Qua catering heeft Bozar iedereen en alles in huis. En om af te sluiten: u zult ook de ligging van Bozar waarderen. Net niet in het volle centrum van Brussel in de voetgangerszone, pal aan het Centraal Station en met de parking Albertina vlakbij.

BOZAR

BOZAR

RAVENSTEINSTRAAT 23
1000 BRUSSEL
+3225078430
+3225078515
www.bozar.be