naar top
Menu
Logo Print

BOZAR: CULTURELE PAREL VAN ONS LAND

Waar evenementen net dat tikkeltje anders zijn

 

Gelegen in hartje Brussel biedt het Paleis voor Schone Kunsten, bekend als BOZAR, niet minder dan 33.000 m² oppervlakte aan voor de organisatie van allerhande events, personeelsfeesten en conferenties. Het gebouw is van de hand van art-deco- architect Victor Horta en dateert van 1928, maar is ook mee geëvolueerd met de tijd. Binnenin beschikt het over de meest hedendaagse technologie en geweldige akoestiek om elk type evenement naar een hoger niveau te tillen.

BEREIKBAARHEID

BOZAR is makkelijk bereikbaar met bus en tram, en ligt ook vlak naast de metro en het Centraal Station. Parkeren kan in de vlakbij gelegen parking Albertina.

ZALENAANBOD

BOZAR beschikt over vier grote receptiezalen, vier intiemere zalen en drie grote auditoria.Ze kunnen apart of allemaal samen worden gehuurd, wat door bedrijven zoals Bank of China en FEBVBO al gedaan werd. De auditoria beschikken alle drie over een zeer sterke wifiverbinding en zijn ook technologisch up-to-date. Henry Le Bœuf is het grootst, ideaal voor concerten en belangrijke conferenties. Hier kunnen tot 2.200 personen ontvangen worden. Dit is het pareltje van de hele cultuurtempel. U kunt er zelfs een diner op het podium organiseren. De Kamermuziekzaal, ook wel M Room genoemd, heeft een capaciteit tot 480 personen. De Studio biedt 212 plaatsen. De grote receptiezalen zijn de Horta Hall (ideaal voor recepties, cocktails, diners, nocturnes …), de Terrarken (drie aaneensluitende zalen die van elkaar kunnen worden gescheiden) en de Rotonde Bertouille met aansluitend de Banketzaal. De intiemere kamers (Salon Royal, Salon de Réception, le Fumoir en le Salon Ovale of Mezzanine) zijn perfecte ruimtes voor persconferenties, kleinere diners en vergaderingen.

 

CULTURELE TOUCH

Als u uw event in BOZAR organiseert, kunt u uw genodigden verrassen met een cultureel-artistieke touch. Koppel een expositie aan uw evenement, en uw gasten krijgen een vip-behandeling en een persoonlijke rondleiding. Nocturnes vinden het ganse artistieke jaar door plaats. Of bestel uw concertzitjes voor een van de muzikale topavonden. De 'business seats'-formule reserveert voor u en uw relaties de allerbeste plaatsen (1e categorie). CATERINGArtistiek kan het er ook in de keuken aan toe gaan. U hebt voor uw event de keuze uit vijf klassevolle traiteurs.