naar top
Menu
Logo Print

KINEPOLIS BRUSSEL: MEER DAN ALLEEN CINEMA!

Bij kinepolis werken we graag op maat van de klant

Kinepolis Brussel, het allereerste megaplex ter wereld, heeft vanaf de opstart ontegensprekelijk bijgedragen tot een nieuwe dimensie in filmbeleving. Zowel qua infrastructuur als qua concept geeft Kinepolis Brussel de toon aan en ligt dit complex aan de basis van de Kinepolis Experience.

VOORZIENINGEN

Kinepolis Brussel omvat 24 zalen met in totaal 6.337 zitplaatsen. De kleinste zaal heeft 100 zetels en de grootste 628. Kinepolis primeert niet enkel met de ruime en comfortabele zetels, maar ook met zijn state of the art audiovisuele uitrusting (digitale en 3D-zalen, Laser Ultra projectie, highdefinitiongeluid en -beeld). Dankzij de digitale projectie kan er makkelijk een bedrijfspresentatie op het grote scherm getoond worden.

FILMVOORSTELLING 

Droomt u van een evenement met Hollywood-allures? Vertrouw de organisatie ervan aan Kinepolis Brussel toe! Of u nu gaat voor een klassieker, een actuele film of een avant-première, wij zorgen ervoor dat uw genodigden zich de ster van de dag voelen. Reeds verschillende jaren verwelkomt Kinepolis Brussel bedrijven die een evenement willen organiseren, in combinatie met een film in avant-première of een privévisie. Bij de release van de nieuwste animatiefilm kunnen bijvoorbeeld ook partners en kinderen mee genieten van de vertoning.

ZAALVERHUUR

Kinepolis biedt een infrastructuur om u tegen te zeggen, met doorgedreven aandacht voor de noden van de meest uiteenlopende bedrijfsmanifestaties. Het uitnodigen van uw klanten of leveranciers om hen te bedanken, een nieuw product voorstellen aan prospects, een avond vol netwerking, een seminarie of zelf een persconferentie: de mogelijkheden zijn eindeloos.

VERGADEREN

In kleine groep vergaderen of brainstormen met zicht op het Atomium? Even pauzeren voor een broodjesbuffet of walking dinner? En afronden met een film uit de programmatie, waarbij jullie zitjes via vipdoekjes gereserveerd zijn in de zaal? Met popcorn en frisdrank voor een echte en authentieke filmervaring. Zo'n formule hoort ook bij Kinepolis Brussel.

CATERING

Uw event is pas perfect als ook de catering top is. Daarom werken we samen met onze preferred cateraar J&M Catering. U kan uw genodigden verrassen met een gezond ontbijt, lichte of uitgebreide brunch, walking of sitting dinner ... Wij maken een exquise formule klaar, volledig op uw maat! Onze vier receptieruimtes zijn geschikt voor elk type event: Espace Lumière met zicht op de hoofdstad, Lobby met bar en sfeerverlichting, White Hall met bar en eigentijdse inrichting en VIP Lounge voor kleinere recepties of meetings.

BEREIKBAARHEID

Kinepolis Brussel bevindt zich in het centrum van de Europese hoofdstad. Dankzij de centrale ligging en de vlotte bereikbaarheid, zowel via het openbaar vervoer als met de wagen, is Kinepolis Brussel de ideale locatie voor al uw professionele evenementen!

 

KINEPOLIS BRUSSEL

KINEPOLIS BRUSSEL

EEUWFEESTLAAN 20
1020 BRUSSEL (LAKEN)
+3224742630
+3224742636