naar top
Menu
Logo Print

KINEPOLIS BUSINESS VERZEKERT HET SUCCES VAN JOUW EVENT

Een memorabele formule op maat voor al jouw evenementen

Plan je een congres, een bedrijfsfeest of een presentatie? Kinepolis Business biedt een vlotte bereikbaarheid, audiovisuele voorzieningen en technologische infrastructuur, de mogelijkheden om zaken en ontspanning te combineren en een professionele omkadering. Wat je evenement ook nodig heeft, de ervaren B2B Account Managers van Kinepolis Business gieten al jouw wensen en voorkeuren in een memorabel event op maat.

kinepolis business


DE IDEALE EVENTLOCATIE

Met maar liefst 11 bioscopen verspreid over het land is er altijd een Kinepolis in de buurt. De bioscopen zijn vlot bereikbaar met de wagen en/of het openbaar vervoer en bieden altijd parkeergelegenheid voor de gasten. De zalen beschikken over hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, een buitengewone akoestiek, wall-to-wallschermen en digitale projectoren waarmee gastsprekers hun presentaties stijlvol op het grote doek kunnen presenteren. Daarnaast zijn er polyvalente ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht voor recepties, networking, een walking dinner en infostanden

 

NIEUWIGHEDEN

Escape rooms

Een originele teambuildings-activiteit kan het 'samen sterk'-gevoel serieus vergroten. Een fenomeen dat razendsnel de wereld van teambuilding verovert, is de Escape Room. In dit live entertainment concept laten teams zich opsluiten in een kamer waaruit ze alleen kunnen ontsnappen als ze de nodige raadsels en puzzels oplossen. Teams die slagen voor 'Great Escape' in Kinepolis Leuven zijn klaar voor grootse prestaties. Samen de oplossing vinden voor een moeilijke opdracht is hét basisprincipe van 'Great Escape' - en ook de reden waarom deze teambuilding formule zo onwaarschijnlijk spannend én succesvol is. Deelnemen aan 'Great Escape' kun je aanvullen met een hapje en een drankje voor de deelnemers, of catering op maat van je wensen en budget.

escape rooms

4dx: de ultieme cinema ervaring

In de voorbije jaren heeft Kinepolis zich ontpopt als uitgelezen locatie voor allerlei B2B-events voor klanten, relaties en medewerkers. Wil je je publiek een unieke ervaring bezorgen, dan is 4DX-cinema een goede keuze. Want dan profileer je je als technologisch innoverend bedrijf. Wat dacht je van een unieke belevenis voor je klanten of prospects, een 'schokkend' avontuur voor je dealers of een spannend teambuilding event voor je personeel? Nu is de 4DX cinema enkel te zien in Brussel en Antwerpen maar binnenkort ook in Hasselt en Luik.

 

SUCCULENTE CATERINGcatering

De geliefde cinemasnacks zoals popcorn, nacho's en frisdrank mogen niet ontbreken bij een bezoek aan Kinepolis. Maar met een verfijnde catering til je jouw evenement pas echt naar een hoog niveau. Kinepolis werkt daarom samen met J&M Catering, dat garant staat voor een feilloze topservice die je volledig naar eigen wens kan invullen. Verwen je gasten met kleine verwelkomingshapjes, een heerlijk ontbijt, een gezonde brunch of een succulente walking of sitting diner. J&M verzorgt zelfs de decoratie van de buffetten, mooi meegenomen!

 

TIPS

kinepolis business

Overweeg je met een bedrijfsfeest nieuwe klanten en relaties aan te trekken? Timmer je aan een grotere naamsbekendheid? Wil je een congres organiseren? Of eerder een spetterend personeelsfeest? Het geheim van je succes zit in de aanpak. Doe je dat doordacht en gestructureerd, dan ben je al halfweg. Denk na over de doelstellingen en de doelgroep, want dat bepaalt zowel het verloop van je evenement als de uiteindelijke uitkomst. Ook het beschikbare budget, de datum en tijd, de locatie en de catering zijn bepalende succesfactoren voor je evenement. En als alles geregeld is, zorg er dan voor dat iedereen het weet. En vooral… veel zin krijgt om te komen.

KINEPOLIS

KINEPOLIS

MOUTSTRAAT 132/146
9000 GENT
+3292410162
+3292410163