naar top
Menu
Logo Print

KINEPOLIS BUSINESS: ZOVEEL MEER DAN ALLEEN CINEMA!

Voor al jouw evenementen een memorabele formule op maat

 

Op zoek naar een exclusieve en vlot bereikbare locatie voor jouw volgende evenement? Bij Kinepolis Business zit je aan het juiste adres. Wist je immers dat je bij ons de show kunt stelen met zoveel meer dan klassieke filmvoorstellingen of avant-premières alleen? Van congressen en seminaries in een audiovisuele hightech setting tot comedy shows, spectaculaire live-uitzendingen en interactieve showcooking: onze ervaren B2B Account Managers gieten al jouw wensen en voorkeuren in een memorabel event op maat.

ALTIJD OP TOPLOCATIE

In welke regio je jouw evenement ook wil laten plaatsvinden, met maar liefst 11 cinemazalen verspreid over heel het land is er altijd een Kinepolis in jouw buurt. Bovendien staat een evenement in Kinepolis synoniem voor een event op toplocatie: vrijwel al onze cinemazalen zijn, dankzij hun strategische ligging aan de rand van grote steden, vlot bereikbaar met de wagen en/of het openbaar vervoer. Ook over parking hoeven jouw genodigden zich geen zorgen te maken: er is altijd en vaak zelfs gratis parkeergelegenheid in de buurt.

 

VAN KLASSIEKE FILMAVOND TOT (INTERACTIEF) LIVE SPEKTAKEL

Ongeacht of er nu 20 of 20.000 genodigden op jouw gastenlijst prijken, bij Kinepolis Business ontwikkelen we voor elk type evenement een oplossing op maat. In samenspraak met onze ervaren B2B Account Managers bekijken we welke formule jouw evenement vleugels geeft, en maken we met de glimlach al jouw wensen waar. Of je nu opteert voor een klassieke filmavond in 2D of 3D, een spetterende avant-première of een nostalgische golden oldie, wij zorgen ervoor dat al jouw gasten zich tijdens jouw event op 'de rode loper' wanen!

Maar ook zonder film kun je bij Kinepolis Business de show stelen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om jouw gasten op een wervelend live spektakel te trakteren? Van een legendarisch concert van een gerenommeerde band, een voorstelling van het Royal Ballet of een prestigieus operagezelschap tot een inspirerende TED Talks-conferentie: wij zorgen voor een loepzuivere livestreaming op het grote scherm, zodat jouw gasten het spektakel live vanuit hun cinemastoel vanaf de eerste rij kunnen beleven. Vul je jouw evenement liever interactief in? Dan is ons concept 'Kookpunt' je op het lijf geschreven: live showcooking in combinatie met een interactieve quiz en een verrukkelijk proefmoment als apotheose.

ZAALVERHUUR

Vanzelfsprekend kun je bij Kinepolis Business ook terecht voor al jouw seminaries, congressen, productlanceringen, netwerkevents, beurzen en andere klassieke zakelijke evenementen. Onze cinemazalen beschikken over hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, een buitengewone akoestiek, wall-to-wallschermen en digitale projectoren waarmee jouw gastsprekers hun (interactieve) presentaties stijlvol op het grote doek kunnen presenteren.

Bovendien kun je bij Kinepolis Business in functie van de noden van jouw evenement ook naar hartenlust verschillende grote en/of kleine cinemazalen en polyvalente zalen met elkaar combineren. Vragen? Zorgen? Of nood aan extra (hoogtechnologische) ondersteuning? Onze gespecialiseerde B2B Account Managers staan je vanaf het intakegesprek tot en met de uiteindelijke evaluatie met raad en daad bij.

SUCCULENTE CATERING

Popcorn, nacho's en frisdrank zijn dé vanzelfsprekende cinemaklassiekers, maar met een verfijnde catering til je jouw evenement pas echt naar een 'Golden Globes'-niveau. Daarom werkt Kinepolis Business al jarenlang samen met J&M Catering, dat garant staat voor een feilloze topservice die je volledig naar eigen wens kan invullen.

Jouw gasten verwennen met kleine verwelkomingshapjes, een heerlijk ontbijt, een gezonde brunch of een succulente walking of sitting dinner?

Your wish is our command!

KINEPOLIS

KINEPOLIS

MOUTSTRAAT 132/146
9000 GENT
+3292410162
+3292410163