naar top
Menu
Logo Print

DYNAMISCH KADER VOOR UW VOLGENDE BUSINESSMEETING

Vergaderingen of bijeenkomsten van 5 tot 200 personen

Brussels Kart is een originele eventlocatie met een ruime parking. Het heeft een strategische ligging, aan de poort van Brussel. Het complex heeft verschillende zalen waarin elk type van activiteit perfect kan verlopen. Lunchen of dineren kan in de gezellige brasserie.

POLYVALENTE ZALEN

Brussels Kart ligt naast de E40 en de Brusselse Ring. Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op een ruime en veilige parking. Er zijn 5 polyvalente zalen, van heel klein tot 300 m² groot, voor 5 tot 200 personen. Monza ligt op het gelijkvloers, net zoals Estoril, dat directe toegang geeft tot de mooie tuin.

Vanuit zaal Monaco en van achter geluiddicht glas ziet u vanop de eerste verdieping het kartspektakel. De intieme 'Zolder' op de tweede verdieping is ideaal voor kleine groepen. De Loge biedt ruimte voor confidentiële gesprekken (max. 6 personen).

KARTING ALS TEAMBUILDING

Als incentive voor uw klanten of als onderdeel van een feestje voor uw bedrijf is karting een goed idee. Men leert mekaar in een ongedwongen sfeer beter kennen en de contacten achteraf varen er wel bij. Deze activiteit kunt u perfect combineren met een productpresentatie of vergadering.

Het hele circuit kan in exclusiviteit afgehuurd worden voor uw genodigden. Brussels Kart stelt een formule à la carte voor in functie van het aantal personen, het budget en de beschikbare tijd. Naast de karting kunt u opteren voor helikopterluchtdopen. Er zijn kant-en-klare vliegroutes die mooie herinneringen voor uw genodigden garanderen. We hebben ook vouchers, die 1 jaar geldig zijn.

BRASSERIE

In de brasserie van Brussels Kart kunt u terecht voor zowel een lichte lunch als voor een verfijnd menu. En er is keuze uit een aantal buffetvoorstellen. De kaart op de website geeft u al een idee. Bij mooi weer is het zalig genieten op het terras.

Beurzen

BRUSSELS KART EXPO

BRUSSELS KART EXPO

A. GOSSETLAAN 11
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224672905
+3224672808