naar top
Menu
Logo Print

MULTIFUNCTIONELETOPLOCATIE: WAERBOOM

Centraal in België

Zaalcapaciteit

Waerboom is een parel net buiten Brussel met onbegrensde mogelijkheden. Onder meer een ruim aanbod aan zalen, unieke tuinen en een hotel met 45 kamers. De Waerboom, bevindt zich net buiten de Europese hoofdstad, gemakkelijk bereikbaar, vlakbij de E40 en de Brusselse Ring. Zowel voor een nationaal als internationaal publiek een groene locatie met onbegrensde mogelijkheden voor al uw zakelijke evenementen. Mét gratis ruime parking.

VOOR ELK ZAKELIJK EVENEMENT

Waerboom

De gebouwen, rustiek chique en tijdloos in z'n genre biedt de perfecte achtergrond voor elk zakelijk evenement. Denk bijvoorbeeld aan congressen, teambuildings, vergaderzalen (10 break-outs), tuinfeesten, spin-offs, personeelsfeesten en banketten in welk thema u ook wenst en met om het even welk culinair concept.

CULINAIR HOOGSTAAND

De Waerboom is een familiebedrijf met dertig jaar ervaring in de eventwereld. Waerboom positioneert zich ook op culinair vlak met een top prijs-kwaliteitsverhouding in de evenementensector.

Waerboom

“Koken zit ons in de genen en vormt het DNA van ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor smaak, voor kruiding, respect voor het product uit de streek en van eigen kweek! Wij zorgen voor een perfecte en discrete service met een grote flexibiliteit en oog voor de noden van de klant. Een professionele gastvrijheid zoals het hoort." Voor extra inkleding en decoratie laten we ons bijstaan door de meest professionele partners.

NOG ENKELE VAN ONZE UNIEKE TROEVEN:

  • Ruime gratis parking
  • Meer dan 2.000m² eventruimte
  • Natuurlijk daglicht in alle ruimtes
  • Groene omgeving

SALONS WAERBOOM

SALONS WAERBOOM

JOZEF MERTENSSTRAAT 140
1702 GROOT-BIJGAARDEN
+3224631500
+3224631030