naar top
Menu
Logo Print

MICE @ LIVING TOMORROW: TOON DAT U DE TOEKOMST BENT

Symbool voor innovatief ondernemen

Living Tomorrow staat symbool voor innovatief ondernemen. Het complex biedt dan ook meteen een inspirerend kader voor het organiseren van persconferenties, vergaderingen, evenementen en seminaries. Het toekomstgerichte imago krijgt u er zomaar bovenop!Ons Event Team zorgt voor pakketten op maat en begeleidt u bij de organisatie. Een ontbijtmeeting voor tien personen of een productlancering voor een paar honderden deelnemers? Het kan allemaal. Maar er is meer. Living Tomorrow Events organiseert uw innovatieve bedrijfsevent ook op locatie. Zelfs pop-up behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u uw evenement ook combineren met een van onze Innovatiesessies.Het cateringteam o.l.v. Marc Clément zorgt voor een eigentijdse toets op het bord.

THE SKY IS THE LIMIT

Faciliteiten voor een organisatie op maat

Living Tomorrow beschikt in en rond het complex over tal van faciliteiten voor een organisatie op maat. Elke ruimte heeft zijn eigen 'look & feel' en mogelijkheden.  In huis heeft Living Tomorrow reeds heel wat mogelijkheden. Het overige gebeurt in samenwerking met kwalitatieve partners. Van badging tot videostreaming of de integratie van een volledig audiovisueel concept. Voor u om het verschil te maken.Ook hotelreservaties, luchthavenvervoer en het regelen van taxi's neemt het Event Team graag van u over.

 

INNOVATIESESSIES

Innovatie is geen leeg modewoord. Integendeel: het is een noodzaak om écht het verschil te maken. Om te groeien. Om winstgevender te worden. Om u van uw concurrenten te onderscheiden. Bereid uw bedrijf en uw medewerkers voor op de toekomst. De professionele workshops bij Living Tomorrow zijn steeds praktijkgericht en op maat. U ziet, hoort, voelt en doet, kortom, u 'beleeft' de toekomst van uw bedrijf of organisatie.

OUT OF THE BOX

Het uitgestrekte domein van Living Tomorrow biedt een zee aan mogelijkheden voor outdoorevents. De ruime parking en tuin lenen zich uitstekend voor het plaatsen van tenten, het organiseren van een festival of zelfs het aanleggen van een heus winterdorp. Creatieve en vernieuwende ideeën vinden bij Living Tomorrow altijd hun weg. 

CATERING OP STERRENNIVEAU

In ons restaurant The Bistronomy bent u dan weer aan het goede adres voor de verfijnde gastronomie. Sterrenchef Marc Clément staat er zelf aan het fornuis en verwelkomt u in de gastronomische toekomst. Het team van The Bistronomy verzorgt ook de catering op uw event.

Alle info op www.thebistronomy.com 

LIVING TOMORROW

LIVING TOMORROW

INDRINGINGSWEG 1
1800 VILVOORDE
+3222630133
-