naar top
Menu
Logo Print

GRATIS PROLIGHT+SOUND 2019 BEZOEKEN?

DÉ VAKBEURS ROND ENTERTAINMENT TECHNOLOGIE KOMT TERUG, EN U KAN ER GRATIS EN VOOR NIETS BIJ ZIJN

's Werelds grootste vakbeurs rond entertainment technologie komt naar jaarlijkse gewoonte terug naar Frankfurt am Main in Duitsland. Van dinsdag 2 tot vrijdag 5 april werpt Prolight+Sound haar schijnwerpers op de laatste trends en nieuwste producten in de sector en brengt ze een heleboel topspelers onder één dak. Het aanbod gaat van event- & stagetechnologie, verlichting, special effects, DJ & recording technologie … tot broadcasting- en studiotechnologie.

Wilt u hét event van het jaar rond entertainment technologie niet missen? Lees dan onderaan hoe u kan deelnemen aan de wedstrijd om kans te maken op een gratis ticket!

Prolight+sound
Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jochen Günther

Wat staat op de planning?

Prolight+Sound
De combinatie van DIY 3D geluidssysteem, 31 luidsprekers en een vibrerende vloer, zorgt voor een unieke ervaring in de Klangdome
Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jochen Günther

 Hoogtepunten

Een forum rond immersive technology zoals virtual reality of 360°-technologie neemt u mee naar een plek waar de grens tussen realiteit en fantasie compleet vervaagt. Of keert u liever terug in de tijd? Bezoek dan de Vintage Concert Audio show en ontdek hoe een muziekshow tot stand kwam voor de tijd van LineArrays en digital desks. In de Networking Area kunt u dan weer belangrijke contacten leggen in een rustige omgeving.

Musikmesse 2019

Europa’s grootste vakbeurs voor de muziekindustrie opent dit jaar op dezelfde dagen als Prolight+Sound. Of het nu is om de nieuwste instrumenten te bezichtigen, om te netwerken of om een van de 60 concerten bij te wonen, Musikmesse biedt het allemaal. De beurs gaat dit jaar ook op zoek naar het meest ongewone instrument. Benieuwd wat het zal worden? Eén adres!

Prolight+Sound
Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jochen Günther

Praktisch

Prolight+Sound en Musikmesse gaan dit jaar allebei door van dinsdag 2 tot vrijdag 5 april in expo Messe in Frankfurt am Main. De rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein brengt u van Brussel-Zuid naar Frankfurt am Main. Alle informatie om uw reis en verblijf makkelijk te plannen, kan u hier terugvinden.
Registreren als exposant of een ticket verkrijgen als bezoeker? Dat kan hier.
Voor Musikmesse kan dat dan weer hier.

Maak kans op tickets en ga gratis!

Staat u te springen om Prolight+Sound van 2 tot 5 april bij te wonen? Als lezer van RendEvenement kunt u uw gratis toegangsticket via e-mail aanvragen. In totaal worden er 20 tickets weggegeven.
Om deel te nemen dient u een mailtje te sturen naar: kristof.nelis@messefrankfurt.be. Geef als onderwerp ‘gratis PLS 2019 ticket – actie RendEvenement’ in. Als u bij de eerste 20 bent, zal u een mail terugkrijgen met een code die u online kan omwisselen in een doorlopend ticket.

Gratis openbaar vervoer

Het gewonnen ticket geeft u toegang tot de volle 4 dagen van Prolight+Sound 2019 en omvat gratis openbaar vervoer. Indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, kunt u dus tijdens de beursdagen gebruik maken van gratis openbaar vervoer in Frankfurt am Main.

PROLIGHT + SOUND

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

KON. ST-H GALERIJEN ARENBERGSTRAAT 1/bus C
1000 BRUSSEL
+3228809588
+3228809586