naar top
Menu
Logo Print

SPORTOASE BUSINESS & EVENTS

Meer dan een oase van sport!

Sportoase biedt op 7 locaties in België vergader-en eventfaciliteiten, waarvan Sportoase Philipssite in Leuven het meest uitgebreid is, met 7 eventzalen. Gelegen aan de Leuvense ring, in een oase van rust en dicht bij de E40, de E314 en het station.

SEMINARIES EN FEESTEN

De ruimste zaal 'Stella Artois' is 715 m² en heeft een toog met prachtig zicht op het Stadspark met vijver die u kan bewonderen vanop de twee overdekte terrassen. Deze polyvalente zaal is ideaal voor uw personeelsfeest, beurs, receptie, diner en kan eveneens opgesplitst worden in twee zalen: gedeelte Artois met beamer, projectiescherm en wifi voor uw plenaire sessie tot 250 personen en het gedeelte Stella met toog voor uw catering. Zalen Becks en Scotch zijn uitgerust met beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, wifi en flipchart: ideaal als break-outzalen of individueel te gebruiken voor uw persconferentie, infosessie, opleidingsdag.Voor al uw professionele catering op maat werken we samen met onze 'in huis'-brasserie en -cateraar CateringCom

EVENEMENTENHAL

De evenementenhal is, met het middenplein van 2.000 m², de ideale venue voor uw beurs, zowel gericht naar professionals als particulieren. Bijkomend zijn er tribunes beschikbaar met 3.000 zitplaatsen, dus ze is ook geschikt voor de organisatie van concerten, comedyshows, modeshows enz.

SPORTOASE

SPORTOASE

PHILIPSSITE 6
3001 HEVERLEE
+3216740740
+3216740750