naar top
Menu
Logo Print

FACULTY CLUB - WHERE HISTORY MEETS THE FUTURE

FACULTY CLUB ONTVANGT GASTEN IN GERESTAUREERDE GEBOUWEN VAN GROOT BEGIJNHOF

De Faculty Club, sinds 2000 Unesco Werelderfgoed, is al jarenlang een begrip in België. Algemeen directeur Peter Herbiest: “Faculty Club blijft een van de aangenaamste plaatsen van België om zakelijke bijeenkomsten en seminaries te organiseren en te vergaderen. Onze bezoekers kunnen er in alle rust genieten van een uniek kader met alle moderne infrastructuur en een uitstekend gastronomisch aanbod."

Faculty Club

RUIMTE VOOR CREATIVITEIT EN INNOVATIE

Recent opende Faculty Club een nieuw state-of-the-artcentrum, perfect om innovatief en creatief te vergaderen. Deze nieuwe vleugel is volledig gerestaureerd met behoud van de authentieke elementen uit een 16e-eeuws verleden zoals houten balken en bakstenen muren. Het is een uitstekende plek voor hedendaags werken of modern vergaderen, maar ook om te creëren en ontwikkelen, ondersteund door de modernste technologie.

Vleugel voor creativiteit en innovatie

Peter Herbiest: “De technologische innovatie gaat bijzonder snel, een bedrijf moet zich constant vernieuwen en in vraag stellen. Grote bedrijven investeren in creatieve ruimten om het innovatieproces te stimuleren, maar niet elke onderneming heeft de budgetten om een vergaderruimte met de nieuwste technologieën in te richten. Ze kunnen hun creatieve denkoefeningen outsourcen naar deze 'WestWing', een volledig aparte vleugel voor creativiteit en innovatie."

4 MODERNE RUIMTEN

'The WestWing' biedt met haar Faculty Club4 inspirerende ruimtes de ideale omgeving voor innovatief en creatief vergaderen. Dit vergaderproces wordt volledig digitaal ondersteund door een hypermoderne interactieve wand die een ontwerpproces van A tot Z instant digitaal verwerkt en beveiligd archiveert. Eén wand maakt de flipchart, het whiteboard en de post-it overbodig. Creatieve medewerkers vormen immers maar één schakel die leidt naar een baanbrekend idee. Daarnaast is er ook een rustgevende en stimulerende omgeving nodig die de opeenvolgende stappen in het ideeënproces bewerkstelligt en ondersteunt. Deze omgeving vindt u maar op één plek in België, namelijk bij Faculty Club. Het intieme karakter van 'the WestWing', inclusief de hoogstaande culinaire omkadering, nodigt natuurlijk ook uit tot het houden van private diners en recepties. Iedereen is welkom, van de alleenwerkende zelfstandige tot start-ups, directies, sales- en marketingafdelingen, ontwerp- en reclamebureaus, onderzoeksafdelingen enzovoort.

FACULTY CLUB

FACULTY CLUB

GROOT BEGIJNHOF 14
3000 LEUVEN
+3216329500
+3216329500