naar top
Menu
Logo Print

VERGADEREN IN PAREL UNESCO

Faculty club: where history meets the future

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden wil vergaderen, biedt het eeuwenoude, historische kader van de Faculty Club u een passend, eigentijds antwoord. We ontvangen u in het Groot Begijnhof van Leuven, dat tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. Faculty Club bevindt zich op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

MODERN UITGERUST

De prachtig gerestaureerde gebouwen van Faculty Club zijn voorzien van alle moderne comfort. Onze vergaderzalen zijn standaard uitgerust met didactisch materiaal en draadloos internet. Recent kwamen er nog vier state-of-the-artzalen bij in onze prachtige gerenoveerde West Wing. We zijn ideaal gelegen langs de E40 en de E314, en onze gratis parking biedt ruimte aan liefst 250 wagens. Dit alles maakt van de Faculty Club de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, productvoorstellingen, persconferenties of meerdaagse congressen. U heeft bij ons de keuze tussen een aantal arrangementen of vergaderen à la carte. Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club nauw samen met de Leuvense hotels.

CULINAIRE VERWENNERIJ

Vergaderen bij Faculty Club is naast dit alles ook nog eens pure culinaire verwennerij. Onze chef biedt uw gasten elke middag een heerlijk dagmenu aan. Ook voor banketten en feesten heeft Faculty Club een uniek aanbod. In onze prachtige Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden. Bezoek zeker ook eens ons vernieuwde à-la-carterestaurant Cum Laude. Van maandagmiddag tot vrijdagavond biedt Faculty Club u hier een heerlijke kaart aan, met een businesslunch voor € 37. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het terras.

Van mei tot september kunt u terecht in de prachtige Garden Lounge voor een hapje en een drankje. Iedereen vindt er zijn gading, van een uitgebreid aanbod aan champagnes tot cocktails en gin-tonics. Liefhebbers van koffie en thee kunnen inschrijven voor de High Coffee of de typisch Engelse High Tea.

FACULTY CLUB

FACULTY CLUB

GROOT BEGIJNHOF 14
3000 LEUVEN
+3216329500
+3216329500