naar top
Menu
Logo Print

PROVINCIEHUIS VLAAMS-BRABANT

Bijzonder open gebouw biedt eigentijds vergader- en congrescentrum

 

Het Vlaams-Brabantse Provinciehuis is een groot gebouw met veel glaspartijen en natuurlijk zonlicht in alle vergaderruimtes. Het gelijkvloers biedt de bedrijfswereld drie grote vergaderzalen, negen break-outrooms, een restaurant met tuin en terras en verschillende cateringruimtes. Het is bovendien ideaal gelegen, op wandelafstand van het station van Leuven.

AANBOD

Het Provinciehuis telt drie grote vergaderzalen.

  • Het Auditorium heeft 220 plaatsen (tafels met klapstoel). De zaal kan verduisterd worden via een gemotoriseerd gordijnsysteem. Er is een conferentiesysteem met zeven mobiele microfoons, een projectiescherm van 4 op 3 m, een aangepaste digitale projector, een performante geluidsinstallatie en een regiekamer.
  • De Raadzaal is de ruimte waarin de provincieraad zetelt. Dit halfrond beschikt over 120 zitjes en is een geknipte ruimte voor debatten, kleine congressen, meetings en opleidingen. Er kan elektronisch worden gestemd, waardoor de zaal ook ideaal is voor
  • bijeenkomsten van raden van bestuur. Alle AV-materiaal van het Auditorium is ook hier aanwezig, net als de mogelijkheid om te verduisteren.
  • Spoor 95 is een polyvalente zaal die naar eigen wensen ingevuld kan worden. Rechtstaand kunnen er zo'n 300 personen binnen. Er zijn twee mobiele microfoons voorhanden en de geluidsinstallatie is verwerkt in het plafond. Deze ruimte werd dit jaar nog geüpgraded met de installatie van twee digitale projectoren en twee projectieschermen.

Daarnaast beschikt het Provinciehuis ook nog over negen kleinere zalen, ideaal voor breakoutvergaderingen en workshops. Er kunnen tot veertig personen worden ontvangen. Acht van de negen zalen kunnen gecombineerd worden gebruikt.

Perfect uitgerust

Alle zalen zijn op AV-vlak perfect uitgerust, maar toch blijft men er niet stilzitten. In oktober worden alle kleine zalen uitgerust met een 'clickshare' draadloos presentatiesysteem.

DESKUNDIGHEID EN KNOWHOW

Voor uw evenement kunt u rekenen op de deskundigheid en knowhow van het team onthaalconsulenten en technici. De catering wordt tot in de puntjes verzorgd door huiscateraar UMAMI.

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

PROVINCIEPLEIN 1
3010 KESSEL-LO (LEUVEN)
+3216267709