naar top
Menu
Logo Print

UTOPOLIS ZET UW FIRMA IN DE SPOTLIGHTS

Gevarieerd en exclusief aanbod

Uw bedrijf in de spotlights zetten? Utopolis heeft alles in huis voor een onvergetelijk evenement, en dit in een originele setting. Utopolis omvat vier vestigingen in België, gelegen in Mechelen, Turnhout, Lommel en Aarschot.

UTOPOLIS TURNHOUT

De vestiging in Turnhout telt in totaal acht zalen, waarvan de grootste een capaciteit heeft van 437 zetels. Het bioscoopcomplex is gelegen in het centrum van Turnhout op vijf minuten rijden van de autosnelweg. Een erg goede bereikbaarheid, die nog aangesterkt wordt door de ruime, gratis parking die aan het complex voorzien is.

Aanbod

Wat kan Utopolis Turnhout concreet voor uw bedrijf betekenen? Businessmeetings zien er een pak indrukwekkender uit als je ze op 35 m² kunt presenteren. Utopolis is koploper in digitale kwaliteit, en daar kan ook uw bedrijf van mee genieten. Dankzij onze haarfijne beeldprojectie en optimale geluidskwaliteit krijgt uw meeting of seminarie nét dat tikje meer uitstraling. Wilt u die bijzonder trouwe klant wel eens trakteren op een exclusieve avant-première of een gewone filmvoorstelling? Of wilt u uw medewerkers motiveren met een speciale avond? Dan helpen wij u graag de geschikte keuze te maken voor uw gasten.De grote receptieruimte, in het complex aanwezig, laat toe om een uitgebreide receptie of zelfs walkingdinner aan uw event toe te voegen. Dit volledig op maat van de klant.

UTOPOLIS MECHELEN

Ook Utopolis Mechelen heeft zijn paradepaardje, namelijk de vipzaal. In het viparrangement rollen we de rode loper uit in de allereerste vipzaal van België. Deze zaal omvat vijftig luxezitplaatsen waarbij uw gasten tot in hun zetel verwend worden met hapjes en drankjes. Een aparte ingang, een aparte sanitaire voorziening en een aparte viplounge maken het vipverhaal compleet.

VOUCHERS EN WAARDEBONNEN

En, last but not least, zijn er onze cadeau-vouchers. Iedereen houdt van een film. Met de vouchers van Utopolis doet u uw klanten of medewerkers dus sowieso een plezier. Onze cadeautickets zijn bovendien 100% fiscaal voordelig. De vouchers zijn één jaar geldig.U kunt, naast de vouchers, ook Utopolis waardebonnen schenken. Die kunnen gebruikt worden voor de aankoop van snacks en drinks.

 

Utopolis, We do everything for your smile!

 

UTOPOLIS

UTOPOLIS

SPUIBEEKSTRAAT 5
2800 MECHELEN
+3215557733
+3215560833