naar top
Menu
Logo Print

Sunparks Kempense Meren

SUNPARKS KEMPENSE MEREN

Met een bijzonder brede waaier aan mogelijkheden heeft Sunparks Kempense Meren altijd een gepaste oplossing voor u. Het park biedt een verblijf op maat voor zowel kleine groepen vanaf 10 personen als grote groepen tot 1.000 gasten. U kunt zelfs het volledige park reserveren, goed voor 3.000 gasten.

 

 

IDEALE UITVALSBASIS

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren is de ideale uitvalsbasis voor uw volgende meeting of teambuilding. In en rond het park kunnen er talrijke activiteiten georganiseerd worden om het beste in uw groep naar boven te halen. Natuurlijk kan er een programma op maat uitgewerkt worden. Het park ligt aan één van de grootste binnenmeren van Vlaanderen en biedt een zee van ruimte voor uw meeting of evenement.

VOLWAARDIG BUSINESS CENTER

In Sunparks Kempense Meren beschikt u over een volwaardig Business Center. De 6 vergaderzalen bieden u de gelegenheid om uw vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Vier zalen kunnen worden samengevoegd tot één plenaire zaal tot 960 personen in een theateropstelling. U heeft de keuze uit het overnachten in een fullservicehotel of het comfort van vakantiehuisjes. Het 3-sterrenhotel beschikt over 48 kamers en 2 suites.

MEETING KEMPEN

MEETING KEMPEN

GROTE MARKT 44
2300 TURNHOUT
+3214408277
+3214408277