naar top
Menu
Logo Print

DE KEMPEN: PAREL IN HET BINNENLAND

Kempen

MEETINGKEMPEN: UW EFFICIENTE, SNELLE EN ENTHOUSIASTE PARTNER

Wat dacht u van een productpresentatie in een tuin? Of een wandeling in het bos, tussen twee vergaderingen door? Tijd om te herbronnen in de natuur? Dat kan allemaal in de Kempen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste partner? Neem dan even contact op met Stéphanie van MeetingKempen. Het bureau bestaat reeds 9 jaar en telt 34 leden. Zij verwijst u gratis door naar de juiste partner.

 

CENTRALE LIGGING IN BENELUX

De Kempen is een verrassende, maar toch ook logische bestemming voor zakelijk toerisme. De regio bevindt zich in het hart van de Benelux én tevens op het knooppunt van drie belangrijke snelwegen. En ze is vooral makkelijk bereikbaar zonder files, waardoor deelnemers aan events en dergelijke stressvrij toekomen.
Dat maakt van de Kempen een aantrekkelijke locatie voor zakelijke evenementen, teambuildings en incentives. Eendagsevenementen, vooral gericht op de corporate sector.
Vanuit Gent, Brussel maar ook Rotterdam is het maar 50 minuutjes rijden tot in het hart van de regio.

 

Kempen

VERGADEREN IN HET GROEN

MeetingKempen promoot de Antwerpse regio als een groene, grote en stille regio - niet te onderschatten als welgekomen ontspanning in deze hectische tijden - met toch een redelijk groot aantal hotels en bedden. In de Kempen vinden bedrijven luxueuze afzondering en stilte.
De toeleveranciers en de horeca-uitbaters die er actief zijn, zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Dat maakt van hen uitstekende ambassadeurs van een regio die naast teambuildings en groepsactiviteiten, ook en vooral haar inkomsten haalt uit leisuretoerisme.
De diensten van de spelers uit de regio worden omwille van hun klantgerichte instelling en behulpzaamheid ook meer en meer buiten de Kempen gevraagd.
De Kempen, met uitstekende landelijke hotels en seminarieruimtes op wandelafstand van bossen, meren en ontspanningsmogelijkheden, en veel sterrenrestaurants, zijn dan ook een ideale locatie voor meetcentives, vergaderingen gevolgd door een ontspannende activiteit.
Ook indien u niet voor een typische teambuildingactiviteit kiest, zijn er talloze redenen om hier uw bedrijfsuitstap te houden ... .

MEETING KEMPEN

MEETING KEMPEN

+3214408277
+3214408277