naar top
Menu
Logo Print

Priorij Corsendonk

PRIORIJ CORSENDONK

Dit prachtige 14e-eeuwse klooster, gelegen midden in een 8 hectare groot domein, staat vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De stemmige gewelvenbar, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige renaissancetuinen zijn slechts enkele kenmerken die de Priorij laten schitteren in haar pracht.

DE ZALEN IN PRIORIJ CORSENDONK

Priorij Corsendonk beschikt over 8 multifunctionele zalen (2-250 p.) waarbij verschillende opstellingen mogelijk zijn. Alle zalen zijn voorzien van daglicht waarbij de ramen uitzicht bieden over de omliggende tuinen, boomgaarden, velden en bossen. Standaard-AV-materiaal is aanwezig. Maar indien u iets extra's nodig hebt, zoals een tolkencabine, wordt daarvoor gezorgd. Van een vergadering gevolgd door een diner tot een 4-daagse vol business en ontspanning; alles is mogelijk. Zelfs het domein integraal afhuren behoort ook tot de mogelijkheden!

Priorij Corsendonk

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Bij Priorij Corsendonk treft u alles onder één dak. Want buiten vergaderen en feesten kan u er eveneens overnachten in één van de 78 charmante kamers (zowel een- als tweepersoonskamers). In de omringende tuinen en bossen is er bovendien gelegenheid om teambuildings te organiseren. Evenementenbureau Corsendonk Support zorgt voor de ideale opsteker en kan ook ingeschakeld worden voor training en coaching.

MEETING KEMPEN

MEETING KEMPEN

GROTE MARKT 44
2300 TURNHOUT
+3214408277
+3214408277