naar top
Menu
Logo Print

Zilvermeer

RECREATIEDOMEIN ZILVERMEER

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol heeft ruime ervaring met het organiseren van events. U vindt er tal van mogelijkheden voor een geslaagde teambuilding of meeting in een groen kader. Het domein biedt een totaalpakket, op maat uitgewerkt voor uw doelgroep.

 

OUTDOOR

Outdoor sport is er de specialiteit. U kan kiezen uit een gamma van minigolf tot roeien, beachvolleybal, een pittige mountainbiketocht tot een mix van death ride, rappel, big swing en via ferrata. En sinds kort is er de zipline, het nieuwe, 16 meter hoge en spectaculaire hoogteparcours tussen de boomtoppen en boven de roeivijver.
ZilvermeerWaterratten kunnen op de grote watersportvijver leren zeilen, kajakken en surfen.
U kan ook kiezen voor een format, zoals de Team Trophy, waarbij de durf en de dynamiek in je groep getest worden. De originele doe- en denkopdrachten kneden je team. Snelheid, efficiëntie en teamgeest bepalen wie het haalt.

INDOOR

De vier horecazaken op het domein bieden aparte zaaltjes aan voor vergaderingen of om uw gezelschap meer privé te ontvangen. In het nabijgelegen ecocentrum vindt u twee kleinere vergaderzalen en een aula voor 132 personen, volledig uitgerust voor een presentatie op groot scherm. Ook hier kan catering worden voorzien. Een afsluitende drink op het terras naast de glinsterende vijver is mogelijk!

MEETING KEMPEN

MEETING KEMPEN

GROTE MARKT 44
2300 TURNHOUT
+3214408277
+3214408277