naar top
Menu
Logo Print

HANGAR58, HYPERMODERN EN AUTHENTIEK TEGELIJK

MET UITZICHT OP EEN OUDE STAD IN HET BOKRIJKSE GROEN

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte oude stad. Het kan zomaar de achtergrond voor uw volgende bedrijfsevenement zijn. HANGAR58 te midden het Domein Bokrijk is de gedroomde locatie voor uw beurs, klantevent, personeelsfeest of familiedag, tot 2.000 personen met uitbreidingsmogelijkheden tot zelfs 10.000 personen. Volledig door groen omringd maar toch makkelijk bereikbaar, met eigen afslag op de autosnelweg, eigen treinstation en voldoende parkeergelegenheid.

Hangar 58

 

INTIEM DINER OF SPECTACULAIR FEEST

Een stad is exclusief de uwe

Hangar58

Evenementen, bedrijfsfeesten of conferenties: zowat alles is mogelijk in HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats tot 2.000 personen maar kan ook flexibel worden ingedeeld voor intiemere feesten. Vanuit de zaal kijken gasten door een grote, hypermoderne glaswand op de 17e eeuwse Oude Stad, het openluchtmuseum en de Sixties van Bokrijk. Deze unieke setting kan betrokken worden en de capaciteit verder opschroeven tot maar liefst 10.000 personen of extra break-out rooms bieden voor workshop activiteiten.

Groen gebouw in een groene omgeving

Nele Gommers van HANGAR58: “Onze gasten zijn vaak verrast over de grote locatie die zo prachtige verscholen ligt, één met de natuur. Het geeft hen een gevoel van rust."

HANGAR58, een uniek ecologisch staaltje architectuur uit 2009 is letterlijk ingegraven in de groene heuvelwand, met respect voor de omgeving. Voor waterzuivering wordt gebruikgemaakt van een nabijgelegen rietveld en de 1.500 m² zonnepanelen op het platte dak zorgen voor groene stroomvoorziening. HANGAR58 is ook zeer toegankelijkheid: alles is op het gelijkvloers.

MUREN VERTELLEN UW VERHAAL

HANGAR58 kan u ook op technisch vlak volledig ontzorgen. Extra bijzonder is de videomappingtechnologie, met een 3D-videoprojectie op de gebouwen van de Oude Stad. Maak uw evenement helemaal eigen met adembenemende sfeereffecten, uw huisstijl of een film op maat. 

Hangar58

Of is er een meer spectaculaire manier om uw allernieuwste project of product launch te onthullen?

FIETSEN DOOR HET WATER

Voor recreatie kan het Domein Bokrijk makkelijk ingezet worden. Met het aangrenzende Openluchtmuseum, de swingende Sixties en de speeltuin, is HANGAR58 de ideale uitvalsbasis voor uw familiedag. Op wandelafstand valt heel wat te beleven in volle natuur, zoals 'Fietsen door het Water', onlangs door Times Magazine verkozen tot één van 's werelds mooiste plekjes.
Maar eerst: welkom in HANGAR58!

HANGAR 58

HANGAR 58

SCHEEPVAARTKAAI 16
3500 HASSELT
+32485112579
-