naar top
Menu
Logo Print

OP DE SITE VAN HANGAR58 VERTELLEN DE MUREN UW VERHAAL

Bijzondere eventlocatie waar u meteen een complete stad bij krijgt

HANGAR58 in het Domein Bokrijk is een bijzondere evenementen-locatie. Dit hedendaagse, multifunctionele gebouw ligt in een historisch en authentiek kader, en deze combinatie zal zonder twijfel indruk maken op uw genodigden. HANGAR58 trekt bovendien voluit de kaart van duurzaamheid. Indrukwekkend is de mogelijkheid tot vaste videomapping die de locatie biedt om uw bedrijfsfeest, seminarie of receptie origineel aan te kleden.

OUDE STAD

HANGAR58 is gelegen aan het sfeervolle, zeventiende-eeuwse marktplein van de Oude Stad, vol met prachtige historische gebouwen, en daardoor lijkt deze locatie wel weggeknipt uit een film. Het aangrenzende Openluchtmuseum, de Sixties en Domein Bokrijk zelf bieden tal van activiteiten om uw evenement een extra dimensie mee te geven.

HANGAR58

Mogelijkheden

HANGAR58 zelf biedt plaats aan groepen van 200 tot 2.000 personen. De grootte van het domein en het gezellige marktplein bieden tal van uitbreidingsmogelijkheden (tot wel 5.000 personen), maar ook kleine groepen zijn door de moduleerbaarheid meer dan welkom. Wie deze bijzondere eventlocatie boekt, krijgt er meteen een complete stad bij!

  • Grote, moduleerbare ruimte (easy drape) met voldoende sanitaire voorzieningen en vestiaire;
  • Aanwezigheid van hoogtechnologische led- en sfeerverlichting op het plein;
  • Directe toegang en parking voor 750 wagens voor uw gasten, uitbreidbaar tot 3.500 wagens;
  • Te personaliseren site.

Videomapping

Héél bijzonder is wel de mogelijkheid tot videomapping, een spectaculaire technologie waarbij door middel van videoprojectie de vormgeving van objecten wordt veranderd. Met behulp van diepte en schaduwen gebruikt men de 3D-architectuur van de aanwezige gebouwen om deze te benadrukken en te vervormen. En dat zorgt voor adembenemende effecten!

Er kan ook een bepaalde sfeer worden gecreëerd met verschillende evoluerende achtergronden, als het ware een soort bewegend behang. Hierin kunnen de namen van partners of sponsors worden opgenomen. De vaste projectie van HANGAR58 heeft als meerwaarde dat hoge opstartkosten voor de klant worden vermeden en dat er een ruime keuze is aan al bestaande achtergronden waarin logo's makkelijk kunnen worden geïntegreerd.

HANGAR 58

HANGAR 58

SCHEEPVAARTKAAI 16
3500 HASSELT
+32485112579
-