naar top
Menu
Logo Print

CENTER PARCS / SUNPARKS BUSINESS SOLUTIONS

Tailormade for your event!

Wilt u eens iets anders, dan kiest u voor Business Solutions! Het bewijs dat Business Solutions de juiste locatie is voor uw volgend event: vlak bij huis en 'alles onder één dak', gelegen te midden de natuur, kust of bergen, overnachtingsmogelijkheden voor 1 tot ruim 3.500 gasten, diverse parken met multifunctionele vergader-zalen, breed scala aan catering-concepten, unieke themalocaties, tal van activiteiten op of rond het park en één aanspreekpunt voor al uw vragen.

COMBINEER BUSINESS & PLEASURE IN EEN PRACHTIGE GROENE OMGEVING

Center parcs de vossemeren

center parcs

De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. Op slechts een goed uur van Utrecht, Antwerpen, Brussel en Aken wordt u omgeven door twee schitterende meren en de natuur van de Limburgse Kempen. De Vossemeren is de gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: vergaderen, brainstormen, teambuilden, familiedagen, productpresentaties, maar ook herbronnen.

Een business park met de natuur als inspiratiebron, zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. De Vossemeren biedt u een breed aanbod aan accommodaties van comfort tot vipcottages en een driesterrenhotel. Verder ook een Business Center met acht vergaderzalen, een unieke locatie voor uw feest of evenement, namelijk de Discovery Bay en een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud.

  • 8 vergaderzalen;
  • 500 personen;
  • 3.500 personen (Incentives);
  • 710 accommodaties;
  • 6 restaurants, 4 bar(s);
  • 1.140 zitplaatsen;
  • het hele jaar geopend.

ZICHT OP ZEE, RUSTIGE SFEER IN DE KEMPENSE NATUUR OF IN DE BERGEN

Sunparks de haan aan zee

center parcs

In een van de mooiste badplaatsen van de Vlaamse kust, te midden van het groen en de rust van de polders, ligt Sunparks De Haan aan zee. Met zijn gunstige ligging aan de Kustbaan en op loopafstand van het strand en de zee, is dit de ideale locatie voor uw zakelijke activiteiten. Of u nu met z'n tweeën komt of 500 gasten meebrengt, geen enkel probleem. U kunt zelfs het hele park afhuren! Sunparks De Haan aan zee biedt u onder andere een breed aanbod aan accommodaties, namelijk de Select en Exclusive vakantiehuizen plus de prachtige Lake Side vakantiehuizen met zicht op het parkmeer. Het park beschikt over een Meeting Center met vier vergaderzalen. Verder zijn er ook talrijke sportactiviteiten voor jong en oud.

Sunparks kempense meren

Sunparks Kempense Meren ligt middenin de uitgestrekte bossen en meren van de 'Stille Kempen'. Te midden al het groen kunt u eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Of maak een uitstapje naar één van de natuur- of pretparken in de buurt. Uiteraard vindt u de vaste waarden, zoals Aquafun en verschillende restaurants. Dit park biedt u voldoende ruimte en is de ideale locatie voor uw vergadering of evenement, voorzien van verzorgde maaltijden en een prettig verblijf. Kom met z'n tweeën, breng 1.000 gasten mee of huur het volledige park af, geen enkel probleem! Sunparks Kempense Meren biedt o.a. een breed aanbod aan accommodaties, namelijk de Select en Exclusive vakantiehuizen en een driesterrenhotel. Verder beschikt het park over een Meeting Center met zes vergaderzalen en talrijke sportactiviteiten voor jong en oud.

ONTDEK CENTER PARCS LES ARDENNES

Center Parcs Les Ardennes biedt de perfecte mix van stoere actie en heerlijke rust, in de avontuurlijke Ardennen. Dé plek bij uitstek voor je volgende teambuilding of bedrijfsuitje. Met de quad, e-bike of mountainbike op verkenning tussen de bergen? De mooiste natuur of pittoreske dorpjes ontdekken? Adrenaline tussen de boomtoppen op de High Adventure Experience? Er zijn maar liefst 43 activiteiten om uit te kiezen!

 

center parcsSunparks

center parcscenter parcs

 

CENTER PARCS

CENTER PARCS

ELZEN 145
3920 LOMMEL
+3211616135
-