naar top
Menu
Logo Print

BUSINESS SOLUTIONS CENTER PARCS & SUNPARKS

Een enkel verhaal voor beide merken, een gedroomde partner voor elk bedrijf

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks. Vlak bij huis en onafhankelijk van het weer: één verhaal voor beide merken. U vindt diverse Center Parcs en Sunparks locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

EVENTS OP MAAT

Business Solutions is de gedroomde partner voor elk bedrijf dat consumentgerichte evenementen organiseert. Wij beschikken immers over de locaties en de ervaring om van elk project een succes te maken. Zo maken wij de organisatie van uw evenement zo gemakkelijk mogelijk. Business Solutions stelt u voor:

Center parcs de vossemeren

De Vossemeren liggen in een groot domein van meer dan 100 hectare Limburgse natuur te midden van het grootste bos van Vlaanderen.U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuildings organiseren, maar ook herbronnen. Een businesspark met de natuur als inspiratiebron, zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Center Parcs De Vossemeren biedt een Business Center met8 vergaderzalen (tot 500 personen), een drie-sterrenhotel met 60 kamers, premiumcottages met hotelservice en de unieke eventlocatie Discovery Bay.

Sunparks kempense meren

Sunparks Kempense Meren biedt een verblijfop maat voor zowel kleine groepen vanaf10 personen als grote groepen tot 1.000 gasten. U kunt zelfs het volledige park reserveren. Sunparks Kempense Meren is de ideale uitvalsbasis voor uw teambuilding. In en rondhet park kunnen er talrijke activiteiten worden georganiseerd, om het beste in uw groep naar boven te halen. In Sunparks Kempense Meren beschikt u over een volwaardig Meeting Center. Van de 6 vergaderzalen kunnen er 4 worden samengevoegd tot één plenaire zaal tot 960 personen in een theateropstelling. U heeft de keuze tussen het overnachten in een full-servicehotel of het comfort van de vakantiehuisjes. Het driesterrenhotel beschikt over 48 kamers en 2 suites.

 

Business Solutions Belgium

Center Parcs De Vossemeren
Elzen 145, 3920 Lommel
Tel.: 011/61.61.35

Sunparks Kempense Meren
Postelsesteenweg 100,2400 Mol
Tel.: 011/61.61.35


business.solutions@groupepvcp.com
business.groupepvcp.com

 

CENTER PARCS

CENTER PARCS

+3211616135
-