naar top
Menu
Logo Print

RESIDENCE PALACE: EEN BUITENGEWOON KADER VOOR AL UW EVENTS

Schitterend art-decogebouw in de Europese wijk van Brussel

Residence palace

Welkom in het Résidence Palace Internationaal Perscentrum Brussel, een uitzonderlijke locatie voor al uw evenementen. Dit schitterende art-decogebouw uit de jaren 1920, vlak bij het Schumanplein in het hart van de Europese wijk, zorgt voor een uniek decor en geeft aan uw evenement een authentieke charme mee.

ZALEN

Zeven multifunctionele zalen bieden een uitermate sfeervolle accommodatie voor al uw events, persconferenties of presentaties. Van een ontbijtvergadering met tien personen tot een seminarie met walking dinner voor 250 personen, het Résidence Palace beschikt over de geschikte ruimte, excellente catering en state-of-the-art audiovisuele en technische uitrusting (bv. HD-videowall en -projectie, vertaalfaciliteiten, captatie in broadcastkwaliteit, enz.). Een professioneel team staat u telkens bij van A tot Z om van uw evenement een groot succes te maken.

KANTOORVERHUUR

Veel internationale media- en persagentschappen, alsook individuele journalisten, huren een kantoor in het Résidence Palace. De centrale ligging naast alle Europese instellingen is een bijzonder grote troef. De huurders genieten er van alle nodige voorzieningen zoals:

  • een volledig ingerichte televisiestudio met newsdesk en blue-/greenkeyfaciliteiten;
  • greenroom;
  • meerdere live stand-upposities;
  • montagefaciliteiten.

Residence palaceAUDIOVISUELE EN TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Videohouse is de inhouse partner voor alle audiovisuele en technische ondersteuning. Zij staan 24/7 ter beschikking om de noden van de klanten te vervullen.

RESTAURANT EN CATERING

Het gezellige restaurant op het gelijkvloers is van maandag tot vrijdag open voor het publiek, van 8 tot 18 uur. U kunt er genieten van een uitstekende brasseriekeuken in een oorspronkelijke art-decosetting. De chef bereidt voor u de fijnste Belgische seizoensgerechten en uitgelezen buitenlandse specialiteiten. De catering voor de evenementen wordt verzorgd door de uitbater van het restaurant, Choux de Bruxelles. U kunt kiezen voor een van de arrangementen of een speciaal op maat gemaakt diner.

INTERNATIONAAL PERSCENTRUM

INTERNATIONAAL PERSCENTRUM

WETSTRAAT 155
1040 BRUSSEL
+3222352111
-